Adobe Creative Cloud

header

Adobe Value Incentive Plan (VIP)

Het Value Incentive Plan (VIP) van Adobe is een gloednieuw licentieprogramma op lidmaatschapsbasis waarmee bedrijven, onderwijsinstellingen en overheidsinstanties makkelijk Adobe-producten kunnen aanschaffen, implementeren en beheren.

Wat is Creative Cloud?

Met een eenvoudig maandelijks lidmaatschap van Adobe® Creative Cloud™ beschik je over de volledige set CS6-gereedschappen en nog veel meer.

Houd je van drukwerk? Ben je geïnteresseerd in websites en iPad-apps? Wil je graag video bewerken? Dit alles kun je doen. Bovendien krijgen Creative Cloud-leden automatisch toegang tot nieuwe producten en exclusieve updates zodra ze beschikbaar zijn. En dankzij cloudopslag en de mogelijkheid om met elk apparaat te synchroniseren, zijn je bestanden altijd op de plek waar je ze nodig hebt. Creative Cloud is beschikbaar voor individuele gebruikers of teams.

Wat is Creative Cloud voor teams?

Stel je voor dat je team altijd over de beste tools zou beschikken. En stel je de tijd voor die ze zouden besparen door het naadloos delen van bestanden en mappen. Dat is Adobe® Creative Cloud™ voor teams.

Je krijgt de volledige set CS6-gereedschappen en exclusieve updates samen met tal van teamspecifieke tools waarmee je makkelijker dan ooit samenwerkt en licenties beheert. Dat alles voor een laag maandelijks* bedrag.

www.techdata.be/creativecloud

Please follow and like us:

2 reacties

Enjoy this blog? Please spread the word :)