De ultra mobiele Lenovo ThinkPad Tablet 2

imageDe Lenovo ThinkPad Tablet 2 is een 10 inch tablet voorzien van Windows 8 Pro en bedoeld voor de zakelijke gebruiker.

Het touchscreen is voorzien van IPS-technologie waardoor je geniet van een levensechte kleurweergave en het scherm is vanuit elke hoek kristalhelder te zien. Met de meegeleverde digitizer pen maak je direct aantekeningen op het scherm.

De Lenovo ThinkPad Tablet 2 heeft een docking-aansluiting, zodat je met een optioneel dockingstation kan uitbreiden naar een complete werkplek. Bovendien is de Tablet 2 voorzien van een 3G-module waarmee je overal geniet van een razendsnelle internetverbinding.

Meer info vindt u terug op de Tech Data website.
Vragen? Stuur gerust een mail naar channelmarketing@techdata.be

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)