Bedankt, beste HP reseller!

iStock_000005580858Small.previewHet marktonderzoeksbureau IDC heeft de marktaandeelresultaten voor het tweede kwartaal van 2013 gepubliceerd: HP Networking verkocht het grootste aantal switching-poorten van alle netwerkleveranciers op de Belux-markt.

Het team van Networking wil u, de HP Resellers, bedanken voor uw trouw aan de oplossingen van HP Networking.

Goede producten verkopen niet vanzelf: uw klantendeskundigheid en uw constante investering in HP maken van ons het perfecte team om onze klanten de juiste oplossingen aan te bieden. We kijken ernaar uit om deze fantastische samenwerking de komende jaren voort te zetten.

Nogmaals bedankt voor uw bijdrage aan deze schitterende resultaten!

hpGunther, Raf, Martine, Farouk, Matthias, Alain, Chris, Ken, Peter, Benny, Lorenzo, Jerry
(HP Networking Team)
Erwin, Sarah, Veronique, Sandra, Hommed, Mattias (HP Partner Account Team)

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)