Lenovo ThinkPad T Serie – Premium Ultrabooks

blog-lenovo-thinkpad-nl

Prestaties en duurzaamheid in het topsegment van onze ultrabooks. De laptops van de ThinkPad T Serie vormen de nieuwe gouden standaard dankzij hun superieure ontwerp en bouw, de bekroonde morsbestendige toetsenborden, uitzonderlijke beveiligingsfuncties en sterke prestaties.

ThinkPad T440 Ultrabook

14″ BUSINESS ULTRABOOK.
Kies voor de ThinkPad T440 als u een laptop wilt met de nieuwste ultrabookfuncties, waaronder Intel® Core™ processoren van de vierde generatie en de duurzaamheid en betrouwbaarheid die zo kenmerkend zijn voor ThinkPad, al decennialang. Dankzij de batterij met extralange levensduur en het HD+-scherm is deze stevige maar mobiele laptop het toestel bij uitstek voor een groeiend bedrijf.

ThinkPad T440p Ultrabook

14″ BUSINESS ULTRABOOK.
Prestaties, efficiëntie en duurzaamheid: de T440p is het werkpaard dat de standaard zet voor bedrijfslaptops. Met zijn bekroonde toetsenbord, Full HD-scherm en batterij met ultralange levensduur vormt de T440p de ideale bedrijfsondersteuning bij elke stap die u zet, waar u ook aan het werk bent.

ThinkPad T440s Ultrabook

DE ULTIEME 14″ BUSINESS ULTRABOOK.
De ThinkPad T440s is een dunne en lichte bedrijfslaptop van de nieuwe generatie. Hij werd volledig opnieuw ontworpen en beschikt nu over topfuncties zoals Intel® Core™ processoren van de vierde generatie en aanraaknavigatie. De T440s tilt uw prestaties naar een hoger niveau, onder meer dankzij de batterij met ultralange levensduur en het Full HD IPS-scherm.

ThinkPad T540p Ultrabook

15″ BUSINESS ULTRABOOK.
Prestaties, efficiëntie en duurzaamheid: de T540p is het werkpaard dat de standaard zet voor bedrijfslaptops. Met zijn bekroonde toetsenbord, Full HD-scherm en batterij met ultralange levensduur vormt de T540p de ideale bedrijfsondersteuning bij elke stap die u zet, waar u ook aan het werk bent.

Als u hierbij vragen heeft, stel ze gerust aan uw sales of stuur een mail naar pcsystems@techdata.be.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)