Een groter aanbod, met betere prijzen voor u!

tdeducationblog

Dankzij een samenwerking met Global Knowledge hebben we ons aanbod van Enterprise trainingen uitgebreid. Dit betekent bovendien dat u voortaan bij ons terecht kunt voor certificaties! En last but not least krijgt u een mooie korting als u boekt via de td.education website!

Boek nu deze gegarandeerde VMware training!

VMware vSphere: Fast track (VSFT) op 16 juni in Brussel, deze 5-daagse cursus niet aan 4350,00 EUR maar via td.education aan de verminderde prijs van 4132,5 EUR.
Profiteer nu!

In mei nodigen we u graag uit voor de Microsoft training in verband met Office 365, Windows 8 en Windows Server 2012 R2, dit op 15 mei in Antwerpen. Heeft u interesse voor het volgen van deze training? Schrijf u dan snel in via volgende link.

Op 20 mei kan u dan weer terecht in Aalst voor Fujitsu Cluster in een box, haal snel uw voordeel met minimale inspanning. Schrijf u vandaag nog in via My Profile voor dit seminarie, een initiatief van Azlan-Tech Data, Fujitsu en Microsoft.

Geen tijd om u te verplaatsen? Volg dan op 20 mei het “Veeam Management Pack V7” webinar. Ontdek de voordelen van het Veeam Management Pack v7 en schrijf zeker in voor het webinar.

En tot slot nodigen we u graag uit voor de Maverick Academy, waar u alles te weten komt over accessoires en connectiviteit. Duid alvast 22 mei aan in uw agenda. Registreer u nu via info@tdmaverick.be

 

Schrijf u snel in, bovendien kan u onze Tech Data events gratis bijwonen.

U kan alle info over deze evenementen terugvinden via: www.techdata.be/tdblog en www.techdata.be/tdeducation.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)