C2G stelt strategische resellertool voor bij TD Maverick

c2gblog

Het partnerschap tussen C2G en TD Maverick groeit verder door lancering van nieuwe Attach tool.

de voorkeursleverancier van en betrouwbare expert in krachtige bekabelings- en connectiviteitsoplossingen, en TD Maverick lanceren het C2G Attach programma – een strategisch initiatief om resellers te helpen met kruisverkoop door bekabeling en connectiviteit aan te bevelen voor duizenden belangrijke a/v-, pc- en netwerkproducten van Tech Data.

 

De Tech Data resellers vinden deze Attach functie terug in de bekende “In Touch” e-commercetool. Ze geeft aanbevelingen over C2G bekabeling en connectiviteit voor 90 % van de duurdere producten die Tech Data-Maverick verkoopt, zoals projectors, grootformaatschermen, laptops, desktops, tablets en beeldschermen. Dankzij deze uitgebreide functie kunnen resellers een completere oplossing aan hun klanten aanbieden bij de aanschaf van duurdere items door meteen ook de nodige connectiviteit te voorzien. Hierdoor verhoogt de klantentevredenheid, valt de onzekerheid weg over mogelijke connectiviteitsopties en worden de gemiddelde winstmarges groter. Als voorkeursleverancier van TD Maverick heeft C2G het grootste aanbod van beschikbare kabels en connectiviteitsproducten op voorraad, klaar voor verzending.

 

“Bij TD Maverick doen we er alles aan om eenvoudig te gebruiken, vernieuwende verkooptools en effectieve verkoopprogramma’s te leveren, die onze resellers de beste mogelijkheden bieden om tijd te winnen en het eindresultaat te verbeteren,” vertelt David Johnson, algemeen directeur Maverick Europa. “Daarom zijn we verheugd dat we het C2G Attach programma kunnen aankondigen, een geweldig kruisverkoopinitiatief dat met één druk op de knop een bijbehorende kabel en connectiviteitsoptie toont voor duizenden producten die dagelijks via onze “InTouch” e-commercetool verkocht worden.”

 

C2G Attach is een gratis tool en kan gebruikt worden via het Tech Data “InTouch” e-commercesysteem. Het aanbieden van toebehoren binnen “InTouch” bestaat al langer, maar deze functie werd speciaal voor C2G aanzienlijk uitgebreid, zodat een klant voor eender welke hardware een passende connectiviteitsoptie krijgt. Neem vandaag nog contact op met uw TD Maverick verkoper voor meer informatie.

Voor informatie, contacteer info@tdmaverick.be

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)