Thinkpad X1 Carbon Ultrabook – Een nieuwe definitie van professioneel

LenovoCarbonX1

Het lichtste model van de nieuwe 14 inch ThinkPad X1 Carbon weegt slechts 1,28 kg, maar is sterk met de constructie van koolstofvezel en zit boordevol geavanceerde functies, waaronder een dynamisch toetsenbord dat zich automatisch aanpast aan apps, RapidCharge-batterijtechnologie, een gepatenteerd koelsysteem en een prachtig ThinkPad Precision Display.

•    Verkrijgbaar met beeldscherm met multitouch voor 10 vingers
Multitouch-beeldscherm voor 10 vingers verbetert de precisie, en reageert beter en nauwkeuriger als u op het touchscherm surft.
•    Gemakkelijkere bediening: Spraakbesturing en handbewegingen
Geef een multimediapresentatie op de X1 Carbon zonder het toetsenbord zelfs maar aan te raken! Spraakbesturing en tien verschillende handbewegingen veranderen de manier waarop u met uw laptop werkt.
•    Opmerkelijk intuïtief dynamisch toetsenbord
Het unieke dynamische toetsenbord past de rij met functietoetsen automatisch aan aan de toepassing die u gebruikt. Meer gestroomlijnd en functioneel toetsenbord dat weet wat u nodig hebt.
•    Verbluffend beeldscherm
ThinkPad Precision Display (WQHD, 2560×1440) en scherm met antischittering zorgen voor scherpere tekst, helderdere afbeeldingen en mooiere kleuren. 300 nit met IPS voor een brede kijkhoek van bijna 180 graden. Bovendien is het scherm beschermd tegen vlekken. Ook beschikbaar met HD+ (1600×900)-beeldscherm.
•    Praktisch onverwoestbaar: Getest volgens militaire specificaties
De X1 Carbon is de sterkste ThinkPad die ooit is gemaakt, met koolstofvezel die ook in satellieten wordt toegepast. We hebben dit model onderworpen aan acht afzonderlijke specificatietests van militair niveau,—allemaal onder extreme omstandigheden zoals stof, trillingen, hitte, kou, hoogte, water en vocht,—dus u hebt niets te vrezen van gemorste vloeistof, valpartijen, blootstelling aan hitte of wat voor situatie dan ook.
•    Eersteklas beveiliging
Met de FingerPrint-reader van de X1 Carbon kunt u zich met uw biometrische gegevens aanmelden: uw wachtwoord is dus voortaan een simpele vingerbeweging. Intel®-beveiligingsfuncties en vPro-opties verbeteren de beveiliging en het beheer bij het installeren van upgrades. De Trusted Platform Module (TPM)-chip zorgt voor extra codering van uw belangrijke gegevens.
•    Briljant koel: Revolutionaire nieuwe thermische technologie
Zelfs met het ultraslanke ontwerp blijft de nieuwe X1 Carbon koeler dan ooit. We hebben onze gepatenteerde ventilatorbladen opnieuw ontworpen,—zodat de X1 Carbon zo koel en stil is als u van een ThinkPad verwacht.
•    Dun zonder compromissen
Met een gewicht vanaf slechts 1,28 kg is de nieuwe X1 Carbon de lichtste 14 inch Ultrabook™ ter wereld. En met zijn dikte van slechts 17,72 mm is dit de dunste ThinkPad die ooit is gemaakt.
•    Een langere gebruiksduur van de batterij
De batterij in de nieuwe X1 Carbon heeft een gebruiksduur van wel **9 uur met één keer opladen. En als de batterij dan toch leegraakt, is er niets aan de hand: met RapidCharge laadt u de batterij in net iets minder dan een uur op tot 80%.

Als u hierover vragen hebt, aarzel niet ze te stellen via pcsystems@techdata.be

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)