ISE en TD Maverick: dit jaar ook weer een goede match

tdblog-isemaverick

ISE 2015 heeft dit jaar opnieuw records gebroken.  Net geen 60.000 bezoekers en een stijging van 16,4% tegenover vorig jaar … Een duidelijke trend dat de markt van AV en systeemintegratie nog steeds een meer dan gezonde groei kent. Al enkele jaren gingen stemmen op om het ISE-beursevent te spreiden over 4 dagen. Welnu, in 2016 is het zover!

Vorig jaar merkten we de duidelijke trend van convergentie tussen IT en AV. Dit jaar kunnen we al duidelijk stellen dat al heel wat zaken zelfs al samengesmolten zijn. Audio en video over IP zijn gemeengoed geworden. Dit merken we duidelijke in de klassieke hardwareproducten zoals projectoren en displays. Full HD vindt zijn ingang in alle types van projectie. Meer nog, laser en led beginnen ook stilaan het grote publiek te bekoren. De trend van “grote” schermen zet zich voort en 4K tot zelfs 8K zijn niet meer te vermijden. Anderzijds merken we ook dat kleine professionele schermen meer dan ooit een interessante oplossing zijn voor allerhande toepassingen. Als we het touchgebeuren hieraan koppelen, dan wordt dit maar dubbel gestaafd.

Tot slot nog een businesstip: de accessoires en connectiviteitsoplossingen blijven nog steeds interessante margemakers. Blijf hier zeker de nodige aandacht aan besteden en het komt uw business ten goede.

En wat was onze indruk over de Belux-markt?

We hebben bijna 600 resellers en partners verwelkomd op de TD Maverick stand. Dat plus het feit dat we in België de nummer 1 distripartner zijn voor meeting- en signage-oplossingen en zoveel meer, dat geeft ons vleugels. En zo hebben we de link gelegd met het thema van onze Maverick Air stand.;)
Oprecht bedankt voor het vertrouwen en we nemen de besproken zaken tijdens de contactmomenten op korte termijn zeker graag op met u.

Bovendien hebben we tijdens ISE 2015 ook interessante vendorcontacten gelegd en een aantal opportuniteiten voor u gefinaliseerd. Kent u Peerless AV, echt professionele mounts and specifieke AV- oplossingen en Realfiction – holografische displayoplossingen. De komende weken en maanden hoort u hier meer van.

Tot slot investeren wij in Belux met TD Maverick ook in u – we hebben een technische consultant (Jørgen Acke – rechts op de foto) aangeworven die u met raad en daad kan bijstaan met de uitwerking van al uw AV-en connectiviteitsprojecten. Dus hij kan u ook on site bijstaan voor uw projecten naar uw eindklanten.

Hebt u technische of andere vragen, neem dan contact op met het TD Maverick team via 02/583.89.59 of info@tdmaverick.be

 

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)