Nieuwe ‘verborgen’ voordelen aan de zijlijn van het netwerk

APC+blog

Richt uw pijlen op kleine IT-ruimtes

Op zoek naar een manier om uw verkoop te doen toenemen? Solution-selling geldt niet alleen meer voor datacenters. Heel wat verkoopmogelijkheden zitten immers verscholen aan de zijlijn van het netwerk.

Kleine ruimtes, grote kansen.

Volgens het Amerikaans marktonderzoekbureau IDC zijn er voor elk datacenter 41 kleine IT-ruimtes, zoals netwerkkasten en serverlokalen. Deze kleine IT-ruimtes kunnen voor een onderneming echter even complex en essentieel zijn als een groot datacenter.

Met de huidige verschuiving naar de cloud is het belangrijker dan ooit dat deze IT-ruimtes, zoals externe kantoren en filialen, netwerkkasten en serverlokalen verbonden blijven, efficiënt functioneren en beschikken over de nodige infrastructuur.

De bescherming van deze toestellen is dus niet enkel essentieel, maar biedt ook een aanzienlijke verkoop-mogelijkheid die u zeker niet wilt missen.

Verkoop flexibele oplossingen compatibel met elke IT-configuratie.

U kunt uw klanten voor elke IT ruimte een flexibele en schaalbare infrastructuuroplossing aanbieden dankzij de oplossingen van APC by Schneider Electric.

Beschik over een volledige controle van de IT-omgeving bij uw klant door gebruik te maken van onze beheerssoftware in combinatie met uw eigen diensten. Bovendien kunt u onze racks ook combineren met modulaire stroomvoorziening en koeling voor een optimaal resultaat. Dit optimaal plan beschermt uw klanten tegen stroomuitval, zorgt voor een maximale uptime en resulteert in kostenbesparing op energievlak.

apc - bulletpoint Boost uw verkoop met fysieke infrastructuur-oplossingen voor alle IT-ruimtes!

Beheer uw diensten voor een stabiel en voorspelbaar inkomen.

Door uw klant de juiste compositie van minimale kosten, maximale efficiëntie en een eenvoudig beheer van het netwerk  voor te stellen, kunt u uw positie als betrouwbare partner versterken. Op die manier kan uw klant zich met een gerust gemoed focussen op zijn kernactiviteit terwijl u zorgt voor uw stabiel en voorspelbaar inkomen.

Breid uw aanbod uit – voor elke IT-ruimte!

apc - bulletpointSmall IT Solution Designer:

De juiste oplossing voor elke omgeving is makkelijk te configureren dankzij deze eenvoudige en gratis tool, die zowel APC by Schneider Electric, als componenten van derden omvat. Dankzij de Small IT Solution Designer kan u werken met afdrukbare ontwerpen, onderdelenlijsten en materiaalstaten.

apc - bulletpointRacks en accessoires:

De ideale oplossing voor IT-materiaal dat vaak verandert zijn de wendbare racks. Deze bieden een makkelijke inzet- en hanteerbaarheid en zorgen voor maximale ruimte, efficiëntie en beschikbaarheid.

apc - bulletpointPower op maat:

Schaalbare, modulaire en energiebesparende opties, zoals onze 3-fase PDU’s en onze marktleidende UPS-eenheden, bieden de klant de kans om elektriciteit toe te voegen waar nodig.

apc - bulletpointCooling:

Met ons uitgebreid gamma van InRow oplossingen tot precisie-airconditioning, bieden wij u de geschikte oplossing voor de cooling van een bepaalde ruimte en zelfs voor de cooling van het volledige gebouw.

apc - bulletpointBeheercapaciteiten:

Help uw klant bij het maken van weloverwogen, businessgerichte beslissingen met het oog op een optimale efficiëntie, zowel operationeel als op het vlak van energie dankzij onze StruxureWare™ voor datacenters of dankzij onze PowerChute™-software.

 

image-ACP-1

APC-NL

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)