Lenovo ThinkPad E550: een dunne, lichte notebook, klaar om mee te werken

LenovoBlog01042015

De dunne, lichte ThinkPad® E550 (15,6″) notebook heeft het allemaal – de opmerkelijke prestaties van een volwaardige notebook, mobiliteit en uitstekende functies met veel opslagruimte en geheugencapaciteit voor bedrijven. Dit werkpaard wordt aangestuurd door Intel® Processors van de nieuwste generatie en de nieuwste AMD discrete graphics. Ook het batterijverbruik werd verbeterd in vergelijking met de vorige generatie. En dit alles tegen een verrassend betaalbare prijs!

WAAROM EEN THINKPAD® E550 NOTEBOOK KOPEN?

1. Opmerkelijke prestaties

De keuze uit Windows 8.1, Windows 8.1 Pro, Windows 7 Professional downgrade of DOS, samen met de nieuwste generatie Intel® Processors en AMD discrete graphics, zorgt voor uitzonderlijke prestaties en efficiëntie.

2. Uitzonderlijke mobiliteit

Scherm met een dunner, professioneel design, licht en zeer draagbaar met Graphite Black Soft Touch kleur. Perfect voor de professional die onderweg is.

3. Krachtige graphics

Verbeterde graphics met AMD discrete graphics tot 2 GB, wanneer het werk daar om vraagt. En wanneer het tijd is voor ontspanning, brengt het games en films tot leven.

4. Uitstekende functies

Intuïtief, groter touchpad en geoptimaliseerd ThinkPad® toetsenbord ondersteunt alle functies van Windows 8.1. Verbeterde VOIP, Dolby® audio en verbeterde microfoons zorgen voor geweldige videoconferencing.

WIE HEEFT EEN THINKPAD® E550 NOTEBOOK NODIG?

1. Iedereen die van op afstand werkt en een dunne, lichte notebook met echte prestaties handig vindt.

2. Bedrijven op zoek naar notebooks met de nieuwste functies tegen een betaalbare prijs.

3. Leraars en studenten op zoek naar een duurzame notebook met de voordelen van Windows 8.1 voor verbeterde samenwerking.

4. Organisaties die notebooks willen met uitzonderlijke prestaties en beheerbaarheid.

Vragen? Stuur gerust een mail naar pcsystems@techdata.be.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)