Refresh 397 – Vrolijk Pasen!

tdblog-rf397NL

As we respect the reseller channel, we provide price and promotion sensitive information via a password only. If you are a reseller and a customer of Tech Data, you will be given privileged access to this information. You can register for this here.

refresh-loginNL

 

Deze Refresh is misschien wel uw gouden paasei!

Verwijder de kraslaag op de cover van deze Refresh en uw persoonlijke code wordt zichtbaar. Ga naar www.techdata.be/easter. Vul uw persoonlijke code in en ontdek meteen of u gewonnen hebt en welke prijs u gewonnen hebt*. Er zitten verschillende prachtige IT-prijzen verstopt achter de paascodes. Dus laat het geen vijgen na Pasen worden en waag uw nu kans.

Veel succes!

 

*De cadeaus worden door de accountmanager bezorgd of verzonden naar het adres van uw firma. We zijn als Tech Data verplicht om de incentive-acties waar voordelen in natura aan verbonden zijn, op te zetten volgens de verplichtingen van de Belgische wetgeving daaromtrent.

Please follow and like us:

2 reacties

  1. Hans De Smet schreef:

    Gewoon even een andere browser dan Internet Explorer gebruiken, dan is er geen probleem!

  2. Christ'l Pauwels schreef:

    Beste Mathieu,
    Klopt, uw prijs wordt momenteel naar ons toe verzonden.
    Daarna zorgen we ervoor dat u uw prijs ontvangt via uw Account Manager of we verzenden hem naar uw firma-adres. U krijgt nog een seintje van ons!

Enjoy this blog? Please spread the word :)