Maak kennis met het APC Trade-UPS Programma!

header-blog-APC-06052015-2

TRADE-UPS

Een UPS biedt essentiële bescherming – maar niet voor eeuwig. Na 5 jaren van normaal gebruik verhoogt op de UPS daadwerkelijk het risico op downtime en schade aan computers en servers.

Nu kunt u uw oude UPS upgraden, het milieu helpen beschermen, downtime te verhinderen EN geld besparen.

Trade-UPS is een programma waar nieuwe en bestaande klanten hun verouderde UPS kunnen inruilen voor een gloednieuwe APC unit met een korting die kan oplopen tot 25%. Daarnaast neemt APC de verantwoordelijkheid om uw oude units ecologisch te verwijderen en te recycleren.

Wanneer we uw oude UPS units inzamelen zorgt APC ervoor dat ze worden verwijderd volgens een ISO-gecertificeerd programma, waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycleerd en herbruikt in nieuwe batterijen en andere producten.

Dankzij een ISO-gecertifieerd programma zorgt APC by Schneider Electric ervoor dat de gerecupereerde UPS’en zoveel mogelijk gerecycleerd en herbruikt worden!

Het is gemakkelijk

Om gebruik te maken van de voordelen van het Trade-UPS programma, volgt u simpelweg de verschillende stappen om het Trade-UPS formulier te voltooien. Zorg er wel voor dat u een kopie heeft van uw aankoopfactuur.

We zorgen ervoor dat uw oude units, tot 250kg*, opgehaald en opgestuurd worden naar ons voor recyclage en verwijdering op ecologisch verantwoorde wijze.

Help het milieu te beschermen

apc-wereldbolDeelnemen aan Trade-UPS programma beschermt niet alleen uw business-critical infrastructure, het zorgt ervoor dat oude producten veilig verwijderd worden en dit zonder nadelige gevolgen voor het milieu.

Wanneer we uw oude UPS units inzamelen zorgt APC ervoor dat ze worden verwijderd volgens een ISO-gecertificeerd programma, waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycleerd en herbruikt in nieuwe batterijen en andere producten.

Vermijd downtime

We meten downtime in euro’s!  Stroomonderbrekingen zijn één van de belangrijkste oorzaken voor downtime, dataverlies en schade aan hardware.

Vervang uw oude UPS om de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en beheersbaarheid van uw hardware te verzekeren.  Op die manier verlengt u de levensduur van uw totale IT infrastructuur.

En bespaar geld

Grijp deze kans om ’s werelds meest betrouwbare stroombescherming aan te schaffen, met meer awards van de IT pers dan alle andere vendoren samen, aan één van de laagste prijzen op de markt.

* Voor units boven dit gewicht, gelieve APC te contacteren.

 

Klik hier om te starten met het Trade-UPS inruilprogramma!

Voor APC Trade-UPS voorwaarden voor eindgebruikers, gelieve deze website te raadplegen

Hebt u verder nog vragen, aarzel niet ons te contacteren via infrastucture@techdata.be

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)