Tech Data verdeelt via TD Maverick SMART-portfolio in Belux

tdblog-newpartner

Tech Data Belux heeft een distributieovereenkomst gesloten met SMART Technologies Corp. voor het volledige educatieve portfolio.
SMART is ondergebracht binnen TD Maverick, de A/V divisie van Tech Data. TD Maverick richt zich op innovatieve en educatieve oplossingen en voegt daar met SMART een vendor aan toe met een marktleidend portfolio van interactieve whiteboards & flatpanels.

 

wouterdierinck

 

“Met SMART hebben wij een ‘next step’ in educatie-oplossingen toegevoegd aan ons assortiment waardoor wij onze partners nog completer kunnen ondersteunen,” zegt Wouter Dierinck, Business Unit Manager TD Maverick. “Wij doen dit niet alleen door het leveren van producten, maar bieden ook de specifieke kennis om partners te adviseren in totaaloplossingen voor de educatiemarkt.”

 

Charles Whitton, Territory Manager Benelux bij SMART: “We zijn verheugd dat TD Maverick als nieuwe SMART educatie- distributeur gestart is in Belux. Met de groei die we in de komende jaren willen doorzetten, verwachten we dat de vraag naar onze educatieve oplossingen in de markt in België en Luxemburg sterk zal groeien en dat TD Maverick met de totaaloplossingen die Tech Data biedt het partnerkanaal nog beter kan bedienen”.

 

Als u hierbij vragen heeft, dan helpen de AV-specialisten van TD Maverick u met veel plezier verder.
Contactadres: info@tdmaverick.be

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)