De nieuwe Office 2016!

Office365-headerNL-14102015

De nieuwe Office is er!

Nieuwe krachtige functies van Office 2016:
• Met de nieuwe Office thema’s kunt u de Office ervaring kiezen die bij u past. De donkergrijze thema’s hebben een contrastrijk uitzicht dat aangenaam is om naar te kijken. Of u kunt kiezen voor het nieuwe kleurrijke thema voor een moderne en frisse look, die op al uw toestellen hetzelfde is.

• Met de nieuwe Tell Me functie in Word, PowerPoint, Excel en Outlook bespaart u tijd met het zoeken naar een specifieke Office functie, want die doet het zoekwerk voor u.

Smart Lookup laat u feiten controleren en termen opzoeken zonder uw document te verlaten. U kunt gemakkelijk informatie raadplegen van bronnen zoals Wikipedia, Bing Snapshot, Bing afbeeldingenzoeker en het Oxford woordenboek.

Eenvoudigere toegang tot de cloud met intuïtievere navigatie tussen verschillende opslaglocaties in de cloud. Moderne invoermethodes zoals aanraakbewegingen en digitale inkt worden volledig ondersteund. Ga verder waar u gebleven was, hoe vaak u ook van toestel wisselt, wanneer u Office 365 hebt.

As we respect the reseller channel, we provide price and promotion sensitive information via a password only. If you are a reseller and a customer of Tech Data, you will be given privileged access to this information. You can register for this here.


Koopt u nu Office 365 aan, dan ontvangt u ook de nieuwe 2016 applicaties. Met Office 365 beschikt u altijd over de laatste, volledig geïnstalleerde versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access. Indien u dus over Office 365 beschikt, beschikt u automatisch over de laatste nieuwigheden van Office 2016.

As we respect the reseller channel, we provide price and promotion sensitive information via a password only. If you are a reseller and a customer of Tech Data, you will be given privileged access to this information. You can register for this here.

Heeft u nog vragen over Office? Neem dan contact op met uw sales contactpersoon.
Meer info? Surf naar onze vendor lounge www.techdata.be/microsoft.

 


Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)