Vraag naar noodstroom- en stroombeheeroplossingen groeit

Header-apc-blog-10112015De behoefte aan noodstroom- en stroombeheeroplossingen zoals UPS-systemen, Power Distribution Units (PDU’s) en energieopslagsystemen neemt de komende jaren toe. De markt groeit tussen 2014 en 2019 jaarlijks met 13,68%.*

Wat is het nut van een UPS ?

Een UPS beveiligt uw data en IT-toepassingen en vermijdt piekstromen die uw IT-apparatuur zou kunnen beschadigen

Een aanbod volgens ieders budgetaire mogelijkheden. U beslist welke uw prioritaire toepassingen zijn, welke andere toepassingen in alle veiligheid afgesloten moeten worden en APC by Schneider Electric biedt u een oplossing op maat !

We zetten enkele voorbeelden op een rij : Bh500
1.    Residentiële toepassingen
Toepassing: internetconnectie en desktopbescherming voor thuiswerkers
Oplossing: Onze Back UPS gamma en de BH500INET

Toepassing: video bewaking of alarm
Oplossing: Onze SMART UPS SMX gamma  met lange runtime om de complete onderbreking op te vangenSmart-ups-family
SURGEARREST

 

U kan bij de opstart met piekspanningen te maken krijgen en hiervoor raden we een SURGEARREST aan ter bescherming van dure apparaten (TV, surround, …). De SURGEARREST geeft ook bescherming bij blikseminslagen.

2.    SMB oplossingen
Toepassing: Internetconnectie & serverlokaal
Oplossing: de SMART UPS Onlinemet runtime uitbreiding. Zorg voor veilige toevoer met een ATS (automatic transfer switch) zodat de netwerkapparatuur voeding kan krijgen via verschillende bronnen. Onze Switched PDU laat ook toe om op afstand outlets op en af te schakelen. Gebruik de powershute software en andere instellingen zodat u een melding krijgt in geval van een stroomonderbreking.

UPS-online

Toepassing: VOIP
Oplossing: Gebruik de SMART UPS SMX of SMART UPS Online met uitgebreide runtime. Klik hier voor een overzicht van ons gamma waar een promo op is van 10% korting!Backup

Toepassing: Desktop PC
Oplossing: Gebruik onze Back UPS gamma voor veilige shutdown zonder gegevens te verliezen

Toepassing: Toegangscontrole & security
Oplossing: De Smart UPS SMX  zal aan een betaalbare prijs de nodige bescherming bieden. Klik hier voor een overzicht van ons gamma waar een promo op is van 10% korting!

3.    Datacenter oplossingen
Het is belangrijk om regelmatig testen uit te voeren op de UPS en noodstroomgenerator. U kan onze servicemensen raadplegen voor een extra onderhoud of via een energieaudit kunnen we een optimalisatie doen van het energieverbruik van het datacenter. Deze audits of onderhoud kunnen er voor zorgen dat u gerust de winter door zal komen maar u kan ook aanzienlijk op de energiekost besparen via onze audit.

As we respect the reseller channel, we provide price and promotion sensitive information via a password only. If you are a reseller and a customer of Tech Data, you will be given privileged access to this information. You can register for this here.

4.    Secure power aanbod
Untitled-5Toepassing: bescherming productie, gebouwen, liften
Oplossing: we bieden via onze Galaxy producten robuste oplossingen aan met hoge vermogens.We hebben toestellen die in industriële omgevingen kunnen opereren.

Klik hier om te ontdekken welke UPS best geschikt is voor uw omgeving.

 

* bron : onderzoek van Sandler Research.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)