Wat is Microsoft Office 365?

header-blog-ms-18012016

Momenteel is een Office 365-abonnement gratis bij aankoop van sommige kleine tablets en de Surface 3. Bovendien is Office 2016 onlangs nog gelanceerd. Het ideale moment dus om deze oplossing uit te proberen.

U hebt de naam al vaak horen vallen, maar u kunt zich terecht afvragen: “Wat is Office 365?” Laten we het in detail bekijken.

Wat is Office 365 nu eigenlijk?

Microsoft omschrijft het als volgt:

Office 365 verwijst naar de abonnementen die toegang verlenen tot Office-toepassingen en andere productiviteitsdiensten die beschikbaar zijn via het internet (clouddiensten). Denk maar aan Lync webconferencing en Exchange Online gehoste e-mail voor bedrijven, net als bijkomende online-opslag via OneDrive en Skype-wereldminuten voor thuis.

Maar het is niet zo duidelijk wat dit betekent. Er bestaan verschillende versies van Office 365, zoals Office 365 Personal en Office 365 Home. De basisversie geeft u toegang tot alle desktopapps van Office, indien gewenst ook tot mobiele apps voor Android en iOS, opslag via OneDrive, Skype-minuten en nog meer.

Office 365 Personal

Dit is wat u krijgt:

• De volledige, geïnstalleerde Office 2016-ervaring op één pc of Mac, Office Mobile op één tablet (inclusief iPads en tablets met Android) en één smartphone.
• 1 TB online-opslag via OneDrive.
• 60 Skype-minuten per maand. Met Skype-minuten belt u naar gsm’s in acht landen of naar vaste lijnen in meer dan zestig landen.
• Toegang tot de nieuwste apps, updates en functies van Office.
• Bij een Office 365-abonnement hebt u recht op hulp van experts die door Microsoft zijn opgeleid. Via de telefoon of chat – zonder bijkomende kosten.

tabel-ms-office365-blog-NL

As we respect the reseller channel, we provide price and promotion sensitive information via a password only. If you are a reseller and a customer of Tech Data, you will be given privileged access to this information. You can register for this here.

Op welke toestellen kan ik het gebruiken?

Het mooie aan een Office 365-abonnement is dat één betaling alle toestellen en platformen dekt die u wilt gebruiken.

Office heeft tegenwoordig een versie voor de belangrijkste platformen. Er zijn desktopapps voor Windows en Mac, en er zijn mobiele apps voor iOS, Android en Windows Phone.

Bovendien zijn er voortaan aanraakapps van Office beschikbaar onder Windows 10 waarvoor u in sommige gevallen (bv. toestellen groter dan 10 inch) Office 365 nodig hebt. En om alle functies van de mobiele apps op Android en iOS te kunnen gebruiken, hebt u ook een abonnement nodig.

Waar vind ik meer informatie?

Dit was een korte inleiding over Office 365 en wat u krijgt. Voor meer informatie over het product, zoals de verschillende versies voor Zelfstandigen en Studenten, neemt u het best contact op met onze eigen verkoopafdeling.

Als u hierbij vragen heeft, stel ze gerust aan uw sales of stuur een mail naar software@techdata.be.

TECH DATA – ASSESTEENWEG 117/1 – 1740 TERNAT
www.techdata.be

recommends-banner-ms

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)