NIEUW: check de website www.office366.be

blog-ms-29022016-nl

2016 telt 366 dagen. In 2016 kunt u dus een extra dag genieten van uw Office 365-abonnement van Microsoft! Naar aanleiding van dit hebben we bij Tech Data het Office 366-platform gebouwd, want voor ons mag het in 2016 uiteraard iets meer zijn! Wij willen eens zot doen, hopelijk u ook!

We hebben in 2016 allerlei zotte acties, incentives en promoties rond Office 365 op de planning staan en deze worden allemaal gecentraliseerd op dit platform. Daarnaast hebben we ook een aantal challenges bedacht die voor u niet alleen toffe gadgets of prijzen kunnen opleveren, maar ook extra omzet, extra klanten èn extra marge!

Bent u bereid om deze uitdagingen aan te gaan? Registreer u dan vandaag op dit platform zodat u op de hoogte blijft van alle promoties en acties. Niet te vergeten: hou zeker de komende dagen, weken en maanden uw mailbox goed in de gaten!
Geloof ons … dit wilt u niet missen!

Help ons om de eerste challenge te vervullen!
Onze eerste challenge is het behalen van 366 registraties op ons nieuw platform, en dit op 1 dag. De eerste 366 geregistreerden op het platform krijgen een voetbal toegestuurd.

voetbal-ms

Deel dit bericht zoveel mogelijk via Twitter, Facebook en LinkedIn en laten we samen de eeste challenge overwinnen!

 

TECH DATA – ASSESTEENWEG 117/1 – 1740 TERNAT
www.techdata.be

MS software

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)