Dell Vostro™ laptops en desktops

dellvec Vind de juiste laptop en desktop-pc voor uw kantoor in de Vostro™ lijn. Deze duurzame computers zijn de oplossing voor elke mkb ict-omgeving.

Nieuwe Vostro 3250 desktop (Intel) Small Form Factor

Compact en veelzijdig.

Maak kennis met de betrouwbare, kleine desktop die opnieuw ontworpen is om perfect op uw bureau en in uw bedrijf te passen.

Vol krachtige functies: werk gedurende uw dag snel en gemakkelijk met de nieuwste Intel ® processoren en tot 8 GB high-speed RAM-opties, voor kracht en prestaties.

Blijf in contact: verzend belangrijke bedrijfsdata snel door middel van een ingebouwde wifi- en Gigabit Ethernet-verbinding.

Meer multitasking: voer meerdere applicaties sneller uit en profiteer van scherpe, kwalitatieve beelden, voor Excel-spreadsheets tot videobewerking met tot 2 GB aan optionele afzonderlijke grafische kaarten.

Genoeg ruimte: bewaar en gebruik presentaties, documenten en media zonder zorgen over beperkte ruimte met een HDD van maximaal 2 TB.

Ontworpen voor werk. Ontworpen voor u.

Gemaakt voor ruimte op uw bureau: dankzij de compacte vormfactor bespaart u ruimte zonder in te leveren op functies of prestaties.

Ononderbroken prestaties: het nieuwe ventilatiesysteem en de zeer fijne filter verbeteren luchtdoorstroming, verminderen stof en helpen uw systeem te koelen.

Eenvoudig uit te breiden: meer prestaties nodig? Indien nodig kunt u de kleine Vostro desktop upgraden met opties voor uitbreidingsslots om de groei van uw bedrijf bij te kunnen houden.

Beter beeld: ondersteun meerdere beeldschermen voor hogere productiviteit met VGA- en HDMI-poorten, en de mogelijkheid om een DVI-poort toe te voegen.

dellvostroooow

Nieuwe Vostro 15 3000 Series

Doe meer in stijl met een draagbare 15-inch laptop die presentaties tot leven brengt met een Full HD-beeldscherm en Intel® HD grafische kaart.

Prestaties die productiviteit verbeteren

Efficiënt en krachtig: werk gedurende uw dag snel en gemakkelijk met de nieuwste Intel® Core™ processor. Deze processor met ultralaag voltage biedt u kracht en efficiënte prestaties.

Antireflectiecoating voor optimale weergave: een 15,6-inch beeldscherm met antireflectiecoating en Full HD-resolutie biedt de helderheid die u nodig hebt, zodat u overal comfortabel kunt werken.

Ruimte voor uitbreiding: bewaar en gebruik presentaties, documenten en media zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beperkte ruimte, met tot wel 1 TB HDD.

Functies die u helpen succes te behalen

Eenvoudige datainvoer: werk met gemak door uw spreadsheets dankzij het numerieke toetsenblok met 10 toetsen.

Eenvoudige videoconferencing: woon uw vergaderingen online bij met een ingebouwde HD-webcam en het indrukwekkend heldere geluid van Waves MaxxAudio®.

Stijlvol, praktisch design: de gestructureerde behuizing met microstrepen is minder gevoelig voor krassen en biedt grip, zodat uw laptop stijl en professionaliteit blijft uitstralen.

Eenvoudige connectiviteit: vereenvoudig de aansluiting op projectoren en externe monitoren met een VGA-uitgang. Maak verbinding met uw externe media via drie USB-poorten en een SD-kaartlezer, of download bestanden snel met een ingebouwd optisch station en Gigabit Ethernet.

Voor meer informatie kan u steeds terecht bij uw salescontact.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)