Ontdek de nieuwe Canon Pixma: de ideale All-in-One printer

canonblogmailer

Pixma TS5053 en TS6050: de ideale All-in-One printer voor thuis

Print,scan en kopieer met deze compacte document- en fotoprinter. Produceer prachtige foto’s en duidelijke tekstdocumenten, via een USB-kabel of Wi-Fi. Canon’s FINE-inkjetprinttechnologie en de 5 afzonderlijke inktcartridges zijn handig en kostenbesparend en zorgen voor schitterende prints.

Klein en stijlvol
Slimme contrasterende structuren, afgeronde hoeken en taps toelopende contouren maken het kleine frame van de printer nog kleiner. Een sublieme printer, zowel van binnen als van buiten.

Printen vanaf uw smartphone,tablet,of camera
U kunt eenvoudig printen vanaf uw smartphone, tablet of computer, met ondersteuning voor Mopria voor Android, Apple AirPrint, Google Cloud Print, Windows 10 Mobile en de Canon PRINT-app voor iOS en Android, plus meerdere Wi-Fi-opties. Print uw foto’s snel en gemakkelijk rechtstreeks vanaf Wi-Fi-camera’s.

Handige interface op touchscreen
Elke functie is binnen handbereik via het handmatig instelbare frontpaneel met een 7,5 cm (3 inch) touchscreen en een eenvoudige, duidelijke interface. Printen,  kopiëren, scannen en cloudfuncties zijn nu allemaal toegankelijk vanaf één startscherm, zodat u niet hoeft te scrollen om te zoeken wat u nodig hebt.

Gebruik uw favoriete cloudservice
Met PIXMA Cloud Link, dat toegankelijk is via de Canon PRINT-app of het touchscreen van de printer, kunt u printen vanaf populaire sociale netwerken en cloudservices zoals Facebook, Instagram, Google Drive, Dropbox, OneDrive en nog veel meer. U kunt zelfs gescande documenten en foto’s uploaden naar Google Drive, OneDrive en Dropbox.

Creatieve software
Laat u inspireren met CREATIVE PARK en CREATIVE PARK PREMIUM . Ontwerp en print wenskaarten, kalenders, fotocollages en schitterende papieren dieren, speelgoed en bekende gebouwen in 3D.

Vierkant papier en dubbele invoer
Gebruik Canon PIXMA Cloud Link om verbinding te maken met Instagram en vierkante foto’s te printen met ondersteuning voor Canon’s 13 x 13 cm Photo Paper Plus Glossy II. Dubbele papierinvoer betekent dat gebruikers fotopapier in de achterste invoer kunnen laden terwijl er normaal papier in de voorste cassette ligt.

Hieronder vindt u de verschillende Canon campagnes:

–  Selfieless campagne – cashback/credit – meer info op www.canon.be/winter-promo
–  IRIS campagne voor Maxify en i-Sensys  – meer info op www.canon.be/iris-promo
–  Garantie actie – www.canon.be/officepromotion

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)