Laatste weken van de Tech Data Q1 kwartaalcampagnes

Om u het laatste kwartaal van het fiscale jaar te ondersteunen en te belonen voor uw aankopen bij Tech Data, wordt uw omzet automatisch omgezet in punten voor de Tech Data campagnes. Zowel voor de td.boomerang-incentive als voor SMB Express.
Met die punten kan u meedingen om prachtige prijzen te winnen.

 

Join the SMB Madness!

Tech Data stelt zijn exclusieve SMB campagne van dit kwartaal voor: Join the SMB Madness!

Deze actie is een samenwerking met onderstaande leveranciers die hun commitment tijdens het volgende kwartaal zullen tonen om u in het SMB kanaal te ondersteunen.

Philips Hewlett-Packard Enterprise Dell EMC Brother HP Cisco Lenovo

Join the SMB Madness samen met deze 7 fabrikanten.

U maakt kans om een single VIP ticket in de wacht te slepen voor het grootste Belgische outdoor dance-evenement in De Schorre in Boom!

De winnaars worden samen met de deelnemende leveranciers en Tech Data onthaald in de VIP Area tijdens dit evenement op zaterdag 29 juli.

Wil u weten hoe de vork in de steel zit? Hou de SMB Express-mails en uw score op deze website in de gaten.

Actieperiode

Deze actie is geldig vanaf 01/02/2017 tot en met 30/04/2017.

Wat valt er te winnen?

Op zaterdag 29 juli nemen wij de winnaars mee naar dit outdoor dance-evenement in De Schorre in Boom! Daar heeft u toegang tot 3 comfort area’s terwijl u een uniek zicht heeft op de main stage. Samen met Tech Data en onze fabrikanten kunt u genieten van lekker eten, stevige bassen en een show om ‘U’ tegen te zeggen!

Hoe kan u winnen?

U maakt dankzij uw aankopen tot eind april 2017 kans op 1 VIP ticket. Hoe meer u verkoopt, hoe groter de kans dat u deze zomer staat mee te genieten op hét ultieme dance festival.

De 20 klanten met de hoogste omzet mogen rekenen op een VIP ticket.

Een overzicht van uw persoonlijke firmascore volgt u op via de SMB Express-website.

Veel succes!

 

Beleef de SPA EURO RACE 2017 als een echte VIP met td.boomerang!

Sedert 25 jaar is de Spa Euro Race een onmisbaar evenement tijdens de junimaand op het circuit van Francorchamps. Voor de vakantie komen de autosportliefhebbers er samen genieten van een heel mooi aanbod aan zeer uiteenlopende races. Met 6 categorieën, 11 wedstrijden in 2 dagen, stevige startvelden, met deelnemers uit de 4 windstreken van Europa, in GT of Toerisme, komt iedere liefhebber aan bod.

Veel mooie races met heel wat verschillende wagens, met rijders uit binnen en buitenland, het zijn de perfecte ingrediënten voor een mooi weekend in de aanloop naar de zomer!
Afspraak op 11 juni in Spa-Francorchamps!

Wie kan winnen?

Iedereen! Want iedereen is ingedeeld in groepen en maakt dus kans om te winnen!

Een overzicht van uw persoonlijke firmascore volgt u op via de td.boomerang website.

Let op: Dit kwartaal tellen alle aankopen automatisch mee van volgende vendors*. En 10% van de punten die u verdient met de aparte vendorcampagnes en het SMB Express-programma, gaan naar uw jaarteller.

Veel succes!
het td.boomerang-team

 

PS: Zorg dat de zaakvoerder of CEO van uw firma ingeschreven is, want enkel zij kunnen de prijzen ontvangen.

Alle detailinfo staat vermeld in het reglement.

* mogelijk ook een productlijn van een aparte business unit van een vendor. In dat geval wordt het duidelijk vermeld onder het vendorlogo.

 

Hebt u vragen over de Tech Data kwartaalcampagnes? Uw sales helpen u graag verder of stuur een mail naar tdboomerang@techdata.be of smbexpress@techdata.be

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)