Welcome to the winning combination!

De acquisitie van Technology Solutions van Avnet, Inc door Tech Data is een feit. Deze combinatie maakt van Tech Data een wereldleider binnen de distributie met ongeëvenaarde competenties en het meest diverse technologische aanbod.

Het toevoegen van Technology Solutions verruimt significant Azlan’s added value distributie business. Het biedt ons bedrijf de mogelijkheid om zich verder toe te spitsen op next-generation technologie en versterkt onze go-to-market met aanvullende skills en een nog uitgebreider vendor portfolio.

De gemeenschappelijke cultuur en waarden zullen ongetwijfeld leiden tot een blijvend streven naar een optimale customer experience. Onder leiding van Jochen Bonne zal de combinatie van Azlan en Technology Solutions verder uitgroeien tot een sterke speler die nog meer waarde kan brengen aan onze partners binnen het kanaal.

Kind regards,
Patrick Steenssens

Please follow and like us:

Cookievoorkeuren

Our website uses cookies. Below, we briefly explain which cookies we use. You can choose not to allow the placement of analytical and/or marketing cookies. You can change your preferences at any time by clicking ‘Cookie Preferences’ in the footer of our website. You can also revoke or grant your permission(s) there. We store cookies to record your cookie preferences. More information about the cookies and the purposes for which specific cookies are stored, who stores these cookies (the provider), and the storage duration of cookies can be found in our Cookie Policy.

  • Altijd aan

    Our websites cannot function properly without certain cookies. These cookies are necessary for the proper functioning of the website, to comply with the law (e.g. being able to demonstrate which cookie preferences you have set) or required for the security of our systems. You cannot disable these cookies.

  • These cookies, also known as statistical cookies, enable us to further develop and improve the functionality of our website by analysing the use of the website. These cookies send information back to our data analytics tools: Google Analytics from Google LLC or Hotjar from Hotjar Ltd.

  • Marketing cookies (tracking cookies) enable us to collect information about your internet behaviour. This allows us to tailor our online marketing campaigns and web content to your interests.

Enjoy this blog? Please spread the word :)