Bespaar tijd met Readiris™ Pro 15 van Canon !

Uw documenten omzetten en doen wat u het liefste doet

Kleine bedrijven zijn gebouwd op passie, niet op papierwerk. Daarom krijgt u van Canon Readiris™ Pro 15 zonder extra kosten bij geselecteerde Canon MAXIFY- en i-SENSYS-printers (tot 21 mei 2017*). Deze OCR-software ter waarde van € 99,- is ontworpen om u tijd en geld te besparen, dus wat uw passie ook is: u kunt weer doen wat u het liefste doet.

• Scan, comprimeer en upload documenten direct naar cloudservices, zodat u er altijd en overal toegang tot hebt.
• Zet documenten razendsnel om in bewerkbare bestanden met OCR-functionaliteit.
• Richt u op zakelijke activiteiten dankzij de zekerheid die onze 3-jaar garantie u biedt.

Enkele modellen waarvoor de actie geldt:

In aanmerking komende printers:

MAXIFY
I-SENSYS

Ga naar www.canon.be/iris-promo voor meer informatie over deze aanbieding, en doe weer wat u het liefste doet.

*Canon kan nieuwe modellen toevoegen aan de actie, maar de einddatum blijft de datum die in de Algemene voorwaarden wordt vermeldt. De Canon Readiris™ Pro 15-bundelactie* is van toepassing op geselecteerde Europese producten die worden gekocht tussen 21 oktober 2016 en 21 mei 2017. Betreffende producten moeten binnen 30 dagen na aankoop geregistreerd worden. *Op deze actie zijn alle Algemene voorwaarden van toepassing; zie www.canon.be/iris-promo

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)