Dell EMC: Let the transformation begin

Dell EMC speelt een sleutelrol in het leveren van de essentiële infrastructuur voor organisaties bij het  opbouwen van hun digitale toekomst.

Dell EMC maakt de IT-en digitale business transformatie mogelijk door middel van vertrouwde hybride-, cloud- en “big-data”-oplossingen. Hiervoor ontwikkelt Dell EMC moderne en toonaangevende datacenteroplossingen gebasseert op geconvergeerde infrastructuur-, servers-, opslag- en cybersecurity technologie.

Op de 2017 editie van Tech Data’s meet-it zal Dell EMC opnieuw prominent aanwezig zijn. U kan er kennis maken met de infrastructuurleverancier die IT oplossingen aanbiedt voor persoonlijk gebruik maar ook IT infrastructuur voor de KMO’s tot de grootste datacenters.

Op meet-it zal Dell EMC focussen op oplossingen voor de KMO markt. U kan er kennis maken met de laatste laptop en PC producten maar ook voeling krijgen met de Dell EMC geïntegreerde oplossingen zoals VRTX en de Hyper Converged VxRAIL.
Onze specialisten geven u ook graag een update over de 14de generatie PowerEdge servers en nieuwste Dell EMC Unity opslagsystemen.