Lenovo™ ThinkCentre M710 Tiny – grootse prestaties in compacte vorm

Kleiner, krachtiger en veelzijdiger dan een traditionele desktop-pc — De ThinkCentre M710 Tiny verlegt de grenzen van desktop computing.

Met zijn Intel®-processor van de zevende generatie is de ThinkCentre M710 Tiny buitengewoon krachtig. Ook van de partij: de allernieuwste desktoptechnologie uit desktop-pc’s van normale grootte. Het systeem is ook compatibel met Intel®-processoren van de zesde generatie ter ondersteuning van uw Windows 7-systeem. Dankzij het DDR4-geheugen en de optionele PCIe SSD start u bovendien bliksemsnel op en opent u bestanden sneller dan ooit. ThinkCentre Tiny-systemen zijn Intel Optane Ready* — Upgrade in alle eenvoud door Intel Optane-geheugen te koppelen, voor nog meer verwerkingskracht en een hogere responssnelheid zonder toegevingen te doen wat opslag betreft. Met zijn configureerbare poorten en ruimtebesparende montageopties stemt u de M710 Tiny af op uw manier van werken. En doordat u rijke content op drie beeldschermen tegelijk kunt weergeven, is multitasken een fluitje van een cent.

Waarom u de Lenovo™ Thinkcentre M710 Tiny absoluut moet kopen

Gebruiksvriendelijk

Maak extra ruimte vrij door de Tiny onder het bureau, achter een monitor, aan een muur of onder een projector te plaatsen. De nieuwe Tiny heeft ook een onderhoudsluik op de behuizing. Zo kunt u de SSD en het geheugen upgraden zonder andere onderdelen uit elkaar te moeten halen.

Superkrachtig

Met de Intel® Core i7™-processoren en het DDR4-geheugen voert u intensieve taken snel en moeiteloos uit. Dankzij de recentste PCIe SSD met 3D NAND-technologie opent u bliksemsnel bestanden, zonder vertraging.

De kracht om te transformeren

Creëer uw eigen ‘modulaire’ alles-in-één-pc, waarbij de ThinkCentre M710 Tiny achterin een beeldscherm ondergebracht is. Bovendien kunt u het beeldscherm en het computervermogen afzonderlijk upgraden. Zo haalt u gaandeweg meer uit uw middelen.

Stevig gebouwd

Voldoet aan MIL-SPEC-testspecificaties — zo weet u zeker dat u overal op topprestaties kunt rekenen.

Wie heeft de Lenovo™ Thinkcentre M710 Tiny nodig?

  1. IT-beleidsbepalers die een ultracompacte, krachtige desktop waarderen die vrijwel overal kan worden ingezet.
  2. Technologisch onderlegde bedrijfseigenaars die technologie beschouwen als een integraal en strategisch onderdeel van hun bedrijf.
  3. Multitaskers die de veelzijdigheid van de ondersteuning voor meerdere schermen waarderen, omdat ze zo op koers blijven én productief kunnen zijn.

Wat biedt een Lenovo™ Thinkcentre M710 Tiny?

  1. Laagste aantal storingen in de sector
  2. Hoogste percentage van gerecyclede materialen
  3. Intelligent Cooling Engine (ICE)
  4. Vergulde pinnen voor hogere signaalkwaliteit
Ontdek nu de Lenovo™ Thinkcentre M710 Tiny in promotie bij Tech Data!