Nieuwe vendors bij Tech Data

Azlan security heeft enkele nieuwe partnerships afgesloten die aan zowel u als uw klanten een brede waaier van state-of-the-art security technologieën bieden. Om deze nieuwe software en appliance producten te ontdekken en te bestellen, verwijzen we u graag naar onze InTouch website.

Azlan verwelkomt:

 • Sophos: bekend voor zijn sterke oplossingen in endpoint protection en advanced threat prevention. Sophos kent vooral in de BeLux regio een uitzonderlijke groei.
  https://www.sophos.com/en-us.aspx
 • Bosch Security Systems: bescherming van mensen, gebouwen en goederen is Bosch’s objectief. Het ruime product portfolio bevat videotoezicht, inbraak- en vuurdetectie, alsook toegangscontrole en beheer systemen. Mis deze groeiende markt niet!
  http://www.boschsecurity.com/corporate/homepage/index.html
 • Lookout: uitgegroeid tot een leader in mobiele endpoint security en app security voor tientallen miljoenen smartphone en vele grote ondernemingen. Lookout analyseert ruim 40M unieke mobiele applicaties en checkt dit in real-time met hun globaal sensor netwerk. Lookout Integreert naadloos op bijna elk EMM (Enterprise Mobile Management) systeem zodat BYOD en bedrijfssmartphones volledig beveiligd en beheerd worden!
  https://www.lookout.com/
 • RSA: enige bedrijf dat de drie meest kritische elementen van een gezonde business security strategie combineert: snelle response en detectie, controle op gebruiker toegang, en business risk management.
  https://www.rsa.com/en-us

Voor meer info en prijzen kan u steeds terecht bij het security team: security@azlan.be of  02/5838308.

 • Informatica: pionier en innovator in metadata management. Het ‘Informatica Intelligent Data Platform’ en de CLAIRE Engine bieden een baanbrekende, meta-data gestuurde artificial intelligence technology die zorgt voor snel aanleveren van data self-service business informatie.
  www.informatica.com
 • Information Builders: het Information Builders portfolio biedt customizable, self-service analytics capabilities ontworpen om operationele inzichten te bieden doorheen een organisatie. WebFOCUS is een flexibel en doordacht en anlytics-platform en biedt een breed scala aan analytische tools, applicaties, rapportages en document aan business user.
  www.information builders.nl

Daarnaast verwelkomt Software:

 • Kaspersky Lab: uitgegroeid tot 1 van de top-leading security vendoren binnen de IT-wereld en mag daarom ook niet ontbreken binnen het portfolio van Tech Data. Bij het aanbieden van een zo breed mogelijk gamma hopen wij u, de klant, nóg beter van dienst te kunnen zijn.