td.boomerang brengt u naar de culinaire hemel

Dit kwartaal brengen we u naar de zevende hemel, en meer specifiek naar de culinaire zevende hemel! Want op donderdag 7 december verwelkomen we alle winnaars voor een gastronomische avond bij Le Chalet de la Forêt in Ukkel.

Bent u een fijnproever die de gastronomische lat een stuk hoger legt? Dan zal u in de wolken zijn, want hier worden culinaire meesterwerkjes op tafel getoverd. Dit is culinaire top en hier kunnen de td.boomerang-winnaars op 7 december in stijl van genieten!

Een culinair hoogstandje voor twee

En u beleeft deze culinaire avond niet alleen, want als uw firma wint, dan mag u uw partner uitnodigen en meebrengen naar dit exclusieve gastronomische event met sterrenallures. U en uw partner worden in de watten gelegd.

Wie kan winnen?
Iedereen! Want iedereen mag deelnemen!
We voorzien 2 tickets per winnende firma, dus u kan uw partner uitnodigen voor dit gastronomische genot!

Hou u dus klaar voor een ongelooflijke sterrenervaring
Maar spaar eerst tot eind oktober zoveel mogelijk td.boomerang-punten. Een overzicht van uw persoonlijke firmascore volgt u hiernaast op.

Let op: Dit kwartaal tellen alle aankopen van volgende vendors* automatisch mee. En 10% van de punten die u verdient met de aparte vendorcampagnes, gaan naar uw jaarteller.

Voor meer info, het reglement en uw score: www.techdata.be/tdboomerang
Bij vragen, aarzel niet ze te stellen aan uw sales of stuur een mail naar tdboomerang@techdata.be

Veel succes!

Het td.boomerang-team

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)