Ontdek Verbatim’s uitgebreide gamma van externe SSD schijven

Verbatim biedt u een uitgebreid gamma van externe SSD schijven die bijzonder hoge prestaties leveren, ongelooflijk snelle dataoverdracht doen en dit alles is verkrijgbaar in een uniek design.

Ontdek de verschillende producten

Freecom Tablet Mini SSD

De Freecom Tablet mini SSD biedt u diverse aansluitmogelijkheden, hoge snelheden (leessnelheden tot 430 MB/s), een opslagcapaciteit van 128GB en optimale betrouwbaarheid bij het maken van back-ups en het overbrengen van gegevens.  Twee geïntegreerde kabels (USB 3.0 en micro-USB) bieden handige aansluitmogelijkheden voor tablets, mobiele telefoons, pc’s en Macs waardoor u geen extra kabels nodig heeft! De Freecom Tablet mini SSD is ook schokbestendig bij vallen tot op hoogtes van 4 meter.

Freecom Tough Drive mini SSD

Freecom introduceert de Tough Drive-mini-SSD, de ideale opslagoplossing voor mensen die veel onderweg zijn. Dankzij een intern antischokframe en een uniek zacht siliconen omhulsel kan het apparaat tegen stoten en vallen tot wel 4 meter. Omdat er geen bewegende onderdelen in het station zitten, is het zeer robuust en blijft het altijd werken, ook als u het laat vallen. De Tough Drive-mini-SSD zorgt ervoor dat u altijd bij uw waardevolle bestanden kunt. Een veilig gevoel. Vergeleken met een externe harde schijf met USB 3.0 is de USB 3.0-SSD vier keer zo snel. Dankzij de nieuwste SSD-technologie biedt de Tough Drive-mini-SSD een gegevensoverdrachtssnelheid van wel 480 MB/s. Daarmee is deze schijf één van de snelste op de markt. De Tough Drive mini SSD is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 256GB of 128GB.

Freecom MSSD MAXX

De Freecom mSSD MAXX met zijn USB 3.1 Gen2-verbinding levert gegevensoverdrachtssnelheden tot 700 MB/s, waarmee hij een van de snelste draagbare SSD’s op de markt is. Het supersnelle opslagapparaat biedt een prima balans tussen draagbaarheid op zakformaat en versnelde prestaties waarmee gebruikers de wachttijden voor gegevens lezen en schrijven drastisch kunnen terugbrengen. Bovendien heeft de MSSD MAXX een unieke en stijlvolle behuizing van hoog kwalitatief geborsteld materiaal. Omdat er geen bewegende onderdelen zijn, gebruikt de SSD veel minder energie waardoor uw laptopbatterij langer meegaat. Er worden ook 2 kabels meegeleverdd die enerzijds verbinding maken met gewone USB (type A) en anderzijds USB type C voor pc’s en Macs.

Freecom mSSD

Met een behuizing van geborsteld aluminium en een gewicht van slechts 29 g is de Freecom mSSD nagenoeg onweerstaanbaar. De slanke en stijlvolle mSSD koppelt een compacte vorm aan een ongelofelijke overdrachtssnelheid (Lezen en schrijven met snelheden tot 430 MB/s) en is voorzien van de nieuwste USB 3.0-technologie. De extreem snelle mSSD-chipset en voorgeïnstalleerde software zorgen ervoor dat gebruikers die gegevens willen kopiëren van het ene naar het andere apparaat niet worden teleurgesteld. door de afwezigheid van bewegende onderdelen gebruikt de SSD veel minder energie waardoor de batterij van uw laptop langer meegaat. Verkrijgbaar in 256 GB en 128 GB.