Beleef een ‘once in a lifetime experience’ in Nieuw-Zeeland met td.boomerang!

 

Tech Data zet het 4de kwartaal in met een ongeziene en exclusieve incentive. Wij nemen u mee naar een unieke en adembenemende bestemming die bij velen op hun bucketlist staat: Nieuw-Zeeland!

Kijkt u uit naar een reis vol avontuur met sensationele ritten en ervaringen? Wilt u genieten van de wondermooie natuur en heerlijke lokale dranken en gerechten? Bent u klaar voor een ‘once in a lifetime experience’ in Nieuw-Zeeland? Ontdek dan snel hoe u uw deelname kan verzekeren!

Tijdens de periode van 1 november t.e.m. 31 januari kan u punten sparen door producten aan te kopen van de deelnemende vendoren. Hoe meer punten u verzamelt, hoe meer kans u maakt om te winnen. Vergeet bovendien niet de producten met een td.boomerang-flag op InTouch in het oog te houden, hun aankoopwaarde telt namelijk dubbel.

Let op: Dit kwartaal tellen alle aankopen van volgende vendors* automatisch mee. En 10% van de punten die u verdient met de aparte vendorcampagnes , gaan naar uw jaarteller.

Klaar om te genieten van deze buitengewone ervaring? Dan is aankopen de boodschap!

Veel succes!

Het td.boomerang-team

 

PS: Zorg dat de zaakvoerder of CEO van uw firma ingeschreven is, want enkel zij kunnen de prijzen ontvangen.

Alle detailinfo staat vermeld in het reglement. Als u vragen hebt over deze kwartaalincentive, stel ze gerust aan uw sales of stuur een mailtje naar tdboomerang@techdata.be

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)