Dell Precision workstations. Twee decennia innovaties…en daar stop het niet.

In 1997 zijn we met een revolutie gestart: PC workstations die het tegen mainframes opnamen. De voorbije 20 jaar is innovatie ons handelsmerk gebleven. Daarom zijn we vandaag de onbetwiste nummer één in de workstation-markt. Om deze twintigste verjaardag van Dell Precision Dell Precision workstations te vieren, lanceren we enkele fantastische, nieuwe en nog krachtigere producten. Bekijk ze hieronder. Ze zijn voorzien van een FlexBay-chassis en bieden professionele grafische weergaven en een verbeterd geheugen.

De volledig nieuwe Dell Canvas – De grensverleggende werkplek.

Dankzij het baanbrekend nieuwe 27-inch QHD-aanraakscherm met zijn nauwkeurige drukgevoelige pen en twee totems communiceren Dell Canvas gebruikers rechtstreeks en intuïtief met hun digitale creaties. De compatibiliteit met elk Windows 10-apparaat garandeert dual-screen productiviteit met een desktop, laptop of monitor.

Nieuw in het Dell Precision Gamma – Binnenkort beschikbaar bij Tech Data.

Dell Precision 5820 Tower – past nog beter bij uw visie.

De Dell Precision 5820 Tower levert uitstekende prestaties voor uw meest veeleisende toepassingen dankzij een upgrade met Intel® Xeon® (Skylake-W) Enterprise-architectuur voor single socket workstations. Uitgerust met de nieuwste Intel® Xeon®-processoren en tot 256 GB sneller 2666 MHz uitbreidbaar geheugen – alles in een nieuw, compact chassis.

Dell Precision 7820 Tower – de kracht om te groeien.

Rekenkracht met een nieuwe generatie single of dual socket-prestaties van een nieuwe generatie met de schaalbare familie Intel® Xeon®-processoren die tot 28 cores per processor bevatten. Versnelt workflows met sneller, uitbreidbaar geheugen tot 384 GB 2666 MHz.

Dell Precision 7920 Tower – ultieme kracht en schaalbaarheid.

Het paradepaardje van Dell biedt een innovatief vormgegeven chassis en tot 3 TB aan sneller 2666 MHz RDIMM-geheugen met een nieuwe 6-kanaals geheugenarchitectuur. Geen project is te groot met ondersteuning voor tot 750 W grafisch vermogen en 48 TB totale opslagruimte.

Dell Precision 7920 Rack – ultieme prestaties en veiligheid.

Met een nieuwe 2U-vormfactor en tot 3 TB aan sneller 2666 MHz RDIMM-geheugen. De schaalbare Intel® Xeon®-processor-range, voorzien van tot 28 cores per processor garandeert dual socket-prestaties van een nieuwe generatie voor de meest veeleisende toepassingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *