Lenovo Thinkpad E470/E570 – Ontworpen om zaken mee te doen

Betrouwbaar, krachtig en gebruiksvriendelijk…

deze performante laptop helpt u de zakelijke markt te veroveren.

De ThinkPad E470/E570 is ontworpen om u bij te staan bij al uw dagelijkse zakelijke activiteiten. Met het nieuwe, dunnere ontwerp is het eenvoudiger om productief, creatief en verbonden te blijven, ongeacht of u thuis, op kantoor of onderweg bent. En de altijd ingeschakelde beveiliging biedt u volledige gemoedsrust. De ThinkPad E470/E570 is gemaakt voor uw zakelijke activiteiten, waar u ook bent.

Waarom voor de Lenovo Thinkpad E470/E570 kiezen?

Altijd ingeschakelde beveiliging

Kant en-klare beveiliging – opstarten en aan de slag. ThinkPad E470/E570 biedt beveiliging op bedrijfsniveau, met TPM, Fingerprint Reader en Kensington-vergrendeling. Uw gegevens blijven veilig, waar u ook zaken doet.

Betrouwbaarheid ThinkPad

De ThinkPad E470/E570-laptops ondergaan strikte ThinkPad-kwaliteitstesten voor duurzame betrouwbaarheid. Ze zijn ontworpen om overal mee naar toe te nemen en u bij te staan bij uw dagelijks werk. Altijd en overal paraat.

Prestaties vereisen voor veeleisende zakelijke activiteiten

Met tot Windows 10 Pro, een optionele, discrete GPU, in samenwerking met de robuuste NVIDIA® GeForce®, bent u met de ThinkPad E470/E570 net zo productief en creatief als altijd.

Sla gegevens op zoals u het wenst

De ThinkPad E570 ondersteunt SSDs en de mogelijkheid om tot en met 2 complete harde schijven toe te voegen, SSD of HDD. Zo kunt u gegevens opslaan zoals u wenst, sneller raadplegen en verwerken.

Verbonden voor zaken

Inclusief VGA*, LAN, USB 3.0 en USB Type-C* – u bent uitgerust met alle poorten die u nodig hebt voor uw multi-task-agenda

Ontdek nu de Lenovo Thinkpad E570 in promotie bij Tech Data
Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)