SMB Express: een unieke belevenis aan de Belgische kust!

In Q4 hebben we met SMB Express een wetenschappelijke, avontuurlijke en culinaire ervaring voor u in petto. U krijgt de kans om samen met Tech Data en SMB Express premium vendoren de wereld van de “Blue Growth” te ontdekken.

Actieperiode

Deze actie is geldig vanaf 01/11/2017 tot en met 31/01/2018.

Wat valt er te winnen?

De winnaars van Q4 worden verwelkomd in het wetenschapspark van universiteit Gent, GreenBridge, gesitueerd in Oostende. Er wordt hier vooral ingezet op “Blue growth” wat staat voor duurzame ontwikkeling  van de mariene en maritieme sector. Kom samen met ons meer te weten over de verschillende technieken die worden toegepast binnen dit boeiende vakgebied.

Na u te hebben ondergedompeld in de wereld van “Blue Growth’, vertrekken we met de speedboot vanuit de haven van Blankenberge, om vervolgens het windmolenpark op de Thornton- en Blighbank voor de Belgische kust te bezoeken. Een van ’s werelds grootste ecowerven!

We eindigen de dag in stijl met kreeft en champagne.

Hoe kan u winnen?

De 20 firma’s met de grootste procentuele groei op basis van het verkregen target winnen deze unieke ervaring aan onze Belgische kust.

Voor meer info, het reglement en uw score: www.techdata.be/smbexpress
Bij vragen, aarzel niet ze te stellen aan uw SMB sales.

Veel succes!

Het SMB Express team

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)