Kerstvakantie en eindejaarsperiode – Laat ons weten wanneer u gesloten bent

Doordat de officiële feestdagen van kerst en nieuwjaar dit jaar op een maandag vallen, is de impact op ons uitleverschema voor de eindejaarsperiode minder ingrijpend dan andere jaren. We geven u hieronder alle details zodat u hiermee rekening kan houden bij de communicatie naar uw klanten.

  • Onze warehouses bieden op vrijdag 22-12-2017 en vrijdag 29-12-2017 de reguliere services en werken van 6u tot 22u.
  • Op 25 december en 1 januari bieden we geen leveringen aan.
  • Uiteraard blijft InTouch, het e-commerceplatform van Tech Data, 24uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om uw bestellingen vlot te verwerken en om u via InTouch Order Management een goed overzicht van uw orders en backorders te geven.

We vertrouwen erop dat we u hiermee voldoende hebben geïnformeerd.

Belangrijk:
Als u tijdens de eindejaarsperiode of de kerstvakantie gesloten bent, geef het dan zeker via mail door aan uw salescontact. Dan zorgen wij ervoor dat uw goederen bij u geleverd worden op de dagen dat u aanwezig bent.

We danken u voor het vertrouwen dat u in 2017 in onze logistieke diensten hebt gesteld.
We wensen u een fijn eindejaar toe en blijven ook in 2018 opnieuw paraat staan voor u.

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)