Refresh 431 – Microsoft CSP en Tech Data nemen u mee naar… de Noorse fjorden!


As we respect the reseller channel, we provide price and promotion sensitive information via a password only. If you are a reseller and a customer of Tech Data, you will be given privileged access to this information. You can register for this here.

refresh-loginNL

In deze editie:

Microsoft CSP en Tech Data nemen u mee naar… de Noorse fjorden!

Tech Data en Microsoft CSP stellen u de incentive booster voor!

Pittoreske dorpjes, adembenemende wandelpaden langs gletsjers en bergen, houten vissershutten op palen… en prachtige fjorden omringd door majestueuze kliffen en helder blauw water. Spreken de Noorse fjorden ook tot uw verbeelding? Waag dan nu uw kans en wie weet wint u 1 van de 3 reisvouchers* om dit UNESCO wereld erfgoed binnenkort zelf te ontdekken.


Wat moet u hiervoor doen?

U tikt minimum 3 van de 4 onderstaande KPI’s binnen en realiseert/biedt…

  1. … een gemiddelde prijs per Office 365 subscriptie  van minimum 10 EUR.
  2. … een ATP seat aan (Advanced Threat Protection) voor minimum 30% van uw Office 365 Premium sku’s**.
  3. … een Azure-omzet van minimum 15 000 EUR in de komende 6 maanden.***
  4. … een Office 365-omzet van minimum 40 000 EUR in de komende 6 maanden.***

Veel succes!

Additional incentive : Lift & shift 

Per contract dat u tussen 01/11/2017 en 30/04/2018 omzet van Open naar CSP, ontvangt u bovendien een SwingGift voucher van 25 euro met een maximum van 500 euro. Stuur vóór 15 mei 2018 een mail naar tdcloud@techdata.be met uw license ID en de naam van uw eindklant. Na afloop van de actieperiode bezorgen wij u uw SwingGift vouchers.

 

Voorwaarden:
*3 reisvouchers t.w.v. 3500 EUR te winnen. Winnaars worden bepaald o.b.v. het halen van de KPI’s. Indien ex-aequo’s, winnen de top 3 resellers  met de grootste CSP-omzet.
** Actie geldig van 01/11/2017 t.e.m. 30/04/2018
*** Premium sku’s: O365 Business Premium, O365 Business, O365 ProPlus, O365 E1, O365 E3, O365 E5 (inclusief GOV)

 

Please follow and like us:

Cookievoorkeuren

Our website uses cookies. Below, we briefly explain which cookies we use. You can choose not to allow the placement of analytical and/or marketing cookies. You can change your preferences at any time by clicking ‘Cookie Preferences’ in the footer of our website. You can also revoke or grant your permission(s) there. We store cookies to record your cookie preferences. More information about the cookies and the purposes for which specific cookies are stored, who stores these cookies (the provider), and the storage duration of cookies can be found in our Cookie Policy.

  • Altijd aan

    Our websites cannot function properly without certain cookies. These cookies are necessary for the proper functioning of the website, to comply with the law (e.g. being able to demonstrate which cookie preferences you have set) or required for the security of our systems. You cannot disable these cookies.

  • These cookies, also known as statistical cookies, enable us to further develop and improve the functionality of our website by analysing the use of the website. These cookies send information back to our data analytics tools: Google Analytics from Google LLC or Hotjar from Hotjar Ltd.

  • Marketing cookies (tracking cookies) enable us to collect information about your internet behaviour. This allows us to tailor our online marketing campaigns and web content to your interests.

Enjoy this blog? Please spread the word :)