Til uw AV-prestaties naar een hoger niveau met ClickShare van Barco!

 

Met de nieuwe versie van firmware in aantocht, tilt ClickShare de AV-prestaties in uw vergaderruimte naar een hoger niveau. Geef de beste presentaties, maak indruk op uw publiek en gebruik zoveel mogelijk ClickShare in uw eigen conferentiezaal of vergaderruimte. Verbaas klanten en collega‘s met perfect op elkaar afgestemde video en audio. Met een videoprestatie van 30 fps, perfecte scherpe beelden en onberispelijke lip-synchronisatie. Iedereen zal versteld staan van de scherpe, vloeiende videokwaliteit van uw presentatie.

Zorg ervoor dat u deze boeiende, innovatieve functie voor uw draadloze presentatie-oplossing niet mist en download de nieuwste firmware voor uw ClickShare-apparaten. De nieuwe download is beschikbaar vanaf 15 december 2017.

Wat is nieuw in deze upgrade?

  • Verbluffende AV-prestaties: audio en video perfect op elkaar afgestemd met 30 fps
  • Geef nog vlottere presentaties. 30% snellere toetsverbinding
  • Plug & update: vereenvoudigde, slimme update via USB
  • Gemengde modus: bezoekers en werknemers kunnen eenvoudig delen zonder te moeten wisselen van netwerk
  • Ondersteuning voor automatische detectie: zodra u de Collaboration Management Suite gebruikt om uw ClickShare-vloot te beheren, wordt automatische detectie van alle CSE-eenheden in uw netwerk gegarandeerd.

Zorg voor een succesvolle vergadering met ClickShare en geniet van de beste AV-prestatie die u kunt voorstellen in een vergaderzaal.

Wilt u graag meer informatie, stuur gerust een mail naar info@tdmaverick.be.

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)