Windows-pc’s doen meer voor uw bedrijf – Ga voor meer keuze, flexibiliteit en gemoedsrust

Nieuwe toestellen besparen u tijd en geld. Ontdek ze nu bij Tech Data!

Verminder herstellingskosten
Bij pc’s die ouder zijn dan vier jaar, bent u 1,5 keer meer geld kwijt aan herstellingen en kosten. Gemiddeld komt dat neer op $ 426 extra per jaar aan totale onderhoudskosten.

Verhoog uw productiviteit
Met pc’s die ouder zijn dan vier jaar, ligt uw productiveitsverlies (in uren) 2,1 keer hoger. Gemiddeld kost dat u $1260 per jaar aan productiviteitsverlies.

Verbeter uw prestaties
Windows 10-toestellen presteren tot 2,5 keer beter en de batterijen gaan tot drie keer langer mee dan in een pc van vijf jaar oud.

Werk veiliger
Moderne pc’s kunnen bescherming bieden tegen botnets en rootkits, en zorgen er zo voor dat malware het opstartproces niet kan overnemen.

Het Windows-voordeel

De hoogstaande ingebouwde beveiliging beschermt uw cruciale bedrijfsgevens. Windows 10-toestellen helpen ongeoorloofd of onbedoeld delen van bedrijfsinformatie te voorkomen en zorgen ervoor dat de informatie op uw toestel vergrendeld blijft. Met Windows 10 Pro kunt u op afstand bedrijfsgegevens wissen van een verloren of gestolen toestel.

Ongeëvenaarde keuze aan modellen en prijzen. Werk met krachtige, veelzijdige apparaten, van elegante tot robuuste. Windows biedt de meest uitgebreide compatibiliteit met USB-toestellen en randapparaten, zoals printers, camera’s, toetsenborden, muizen en nog veel meer.

Zet gedachten om in daden met de kracht van Windows Ink, dat goed ondersteund wordt in apps en geïntegreerd is in het besturingssysteem. Kies uit stem/gebaar/pen/aanraking en muis en toetsenbord voor de optie die voor u het natuurlijkst aanvoelt. Bovendien kunt u met Paint 3D (ingebouwd in Windows 10-toestellen) uw ideeën in elke dimensie tot leven wekken.

Laat al uw bedrijfsapps werken op basis van volledige versies van Office, Photoshop, Quicken en andere essentiële programma’s. Microsoft biedt de beste ondersteuning voor lokale Line of Business-toepassingen. Tal van essentiële bedrijfstoepassingen zijn nog altijd niet verkrijgbaar voor Mac of als webapp voor Chromebooks.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)