Asus Vivobook S41 – De rand voorbij

De ASUS VivoBook S14 biedt grenzeloze productiviteit voor mensen onderweg. De notebook levert compromisloze prestaties, wordt aangedreven door maximaal de nieuwste Intel® Core™ i7-processor en is uitgerust met NVIDIA® GeForce® MX150 graphics.

Mobiliteit – Voor werk of entertainment, overal

Met een dun profiel van 18,8mm en een totaal gewicht van slechts 1,3* kg is de VivoBook S14 één van de meest draagbare 14” laptops op de markt. En met zijn stijlvolle ontwerp, afgewerkt in Icicle Gold (ijspegel goud) en Star Grey (sterrengrijs), is het ook een van de meest in het oog springende.

Scherm – NanoEdge-scherm

Een 14” Full HD-scherm in een frameformaat passen dat typisch is voor een 13” laptop is niet eenvoudig – maar de ultradunne bezel van het NanoEdge-scherm maakt het mogelijk. Dankzij het NanoEdge-ontwerp beschikt de ASUS VivoBook S14 over een ongelooflijke scherm/behuizing ratio van 77%, voor meeslepender kijken.

Prestaties – Gemaakt voor productiviteit

De ASUS VivoBook S14 mag dan klein zijn, maar hij is ook krachtig. Hij wordt aangedreven door maximaal de nieuwste Intel® Core™ i7-processor met maximaal 16GB RAM en NVIDIA GeForce MX150 graphics voor supervloeiende beelden. De combinatie van een 512GB SATA SSD en 1TB HDD biedt razendsnelle toegang tot data en grote opslagcapaciteit.

Connectiviteit – Uitgebreide connectiviteit

Wanneer u onderweg werkt, is connectiviteit alles. De ASUS VivoBook S14 heeft een USB 3.1 met omkeerbare USB Type-C™ (USB-C™) poort voor op elke wijze juiste aansluitingen en supersnelle gegevensoverdrachten die tot 10x sneller zijn dan standaard USB 2.0.

Toetsenbord en Touchpad – Ergonomische verlicht toetsenbord, plus touchpad

De ASUS VivoBook S14 is voorzien van een toetsenbord met 1,4mm indrukafstand, om een geruststellend solide gevoel te bieden voor een comfortabele typervaring. De VivoBook S14 beschikt ook over een touchpad dat is ontworpen voor maximaal comfort en nauwkeurigheid.

Video – Pixelperfecte video

ASUS Tru2Life Video-technologie zorgt dat elke video er geweldig uitziet, door elke pixel in elk frame te optimaliseren. Intelligente algoritmes verbeteren het beeldcontrast met 150%, verscherpen details en leveren ongelooflijke beelden – elke keer weer!

SuperBattery – Een veilige, snel opladende en langer meegaande accu

Dankzij de ASUS SuperBattery-technologie biedt de in de ASUS VivoBook S14 gebruikte accu een levensduur die 3x zo lang is als standaard lithium-ion cilinderaccu’s.

Ontdek de ASUS VivoBook S14 nu bij Tech Data!

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)