Beleef een kleurrijk begin van 2018 met OKI

2=1 aanbieding van OKI om 2018 kleurrijk te starten

Ook in 2018 zet OKI zich volledig in om uw klanten te voorzien van de beste documentoplossingen! Of het nu gaat om een compacte, robuuste A4 mono-printer of geavanceerde copier met uitgebreide documentmanagementtools: OKI voorziet altijd in rendabele oplossingen voor zowel u als uw klant! En het beste nieuws? Er is nu een héél voordelige promotie! Klik hier om te zien welke producten in promotie staan en geniet van deze unieke promotie!

 

Een kleurrijk begin van 2018

Van 15 januari t/m 28 februari 2018 kunnen OKI Shinrai Partners profiteren van een exclusieve korting op OKI’s C612 en C712 A4 digitale LED-kleurenprinters. Grijp de kans om uw klanten een kleurenprinter met superieure betrouwbaarheid, afdrukkwaliteit en mediaflexibiliteit te bieden – perfect voor het in-house afdrukken in een hoge kwaliteit.

Nog geen Shinrai Partner? Meld u hier aan en profiteer direct van deze aantrekkelijke promotie!

Originele OKI toners: voor de scherpste afdrukken én voor de scherpste prijs

Profiteer nu exclusief bij Tech Data van extra scherp geprijsde toners voor de C612/C712 en andere OKI modellen. Benieuwd wat u kunt besparen? Kijk hier en bereken direct uw voordeel!

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)