De nieuwe mono laser reeks van Brother is er!

De nieuwe mono laser reeks van Brother is betrouwbaarder, compacter en stiller dan ooit

Brother HL-L2375DW – Snelle, stille en compacte netwerkprinter inclusief inbox toner met hoge opbrengst.

Bij Brother begrijpen ze dat elke minuut telt wanneer u van thuis of op kantoor werkt. Blindelings kunnen vertrouwen op een betrouwbaar toestel is dan ook minstens even belangrijk als snelheid en gebruiksgemak. Brother heeft daarom geïnvesteerd in wat voor u belangrijk is: eenvoudig printen in zwart-wit met een professioneel resultaat.

Topprestaties in stilte

De printers van Brother produceren minder dan 50dB en zijn daarmee de stilste toestellen binnen hun klasse. Toch boeten ze hierdoor niet in aan snelheid of kwaliteit. Dankzij hun compacte afmetingen passen ze perfect op uw bureau zodat u zonder onderbrekingen kunt blijven werken.

Stil printen betekent niet langer traag.

Duurzamer dan ooit

U wil natuurlijk een toestel dat bijzonder lang meegaat. Onze nieuwe mono laser reeks bestaat daarom uit robuuste materialen. Gaat er toch wat mis, dan kunt u rekenen op een uitstekende service die standaard bij het toestel zit. Zo heeft u geen omkijken naar uw toestel en kunt u zich concentreren op het runnen van uw business.

Alle modellen komen standaard met een papierlade voor 250 vellen en kunnen automatisch dubbelzijdig printen. Ze dragen bovendien het Energy Star label, wat betekent dat ze enorm efficiënt zijn en dat u kosten bespaart.

Brother MFC-L2750DW – Stille en compacte 4-in-1 die automatisch dubbelzijdig print, kopiëert en scant

Sneller dan u denkt

Dankzij enkele tijdsbesparende functies hoeft u niet langer te wachten op dat ene belangrijke document. Werk productiever met afdruksnelheden tot 34 pagina’s per minuut en een eerste afdruk binnen amper 8,5 seconden vanuit de gereedstand.

Original Brother Supplies

Originele Brother verbruiksartikelen garanderen de beste kwaliteit en zijn beschikbaar voor de hele reeks. De toners kunnen 1.200, 3.000 of 12.000 pagina’s printen. *

 

Voor meer informatie, mail gerust naar printersandsupplies@techdata.be

*Opbrengst bij benadering overeenkomstig ISO/IEC 19752.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)