HPE – Warranty Is Not Enough

Vergeet niet om bij uw DL360/380 of Blade Server ook HPE Packaged Support Services te verkopen! Zo kunnen uw klanten zich focussen op hun bedrijf en kan u zich richten op het aanbieden van geavanceerde diensten. Garantie alleen volstaat niet om de complexiteit van IT en de bedrijfsrisico’s te verminderen.

Wij willen uw verkoop ondersteunen door informatie te verstrekken over diensten voor uw klant. Zo kunt u de juiste verwachtingen schetsen en kan uw klant een bewuste aankoop doen. Dat zorgt voor een fantastische HPE-ervaring, een tevreden klant en een gelukkige partner die dit kan vieren met een glaasje wijn … want ‘Warranty is not enough’.

Wij willen u bedanken voor de goede zaken die u doet met uw klant. HPE en Tech Data bieden u een fles Villa Maria “Private Bin” wijn aan, rechtstreeks uit Nieuw-Zeeland om u alvast warm te maken voor de ‘Boomerang Experience’.

Ontvang 1 fles wijn van Nieuw-Zeeland voor elke DL360/380 of Blade Server die u verkoopt met een HPE Foundation – of Proactive Carepack! Incentive time 02/01/2017 – 28/02/2017.

Nieuwsgierig? Wilt u Nieuw-Zeeland zelf ontdekken?

Wilt u weten hoe u naar Nieuw-Zeeland kunt reizen met Tech Data & HPE? Ontdek het hier!

Ontdek hier alle deelnemende producten!

De terms & conditions van de WINE promotie vindt u hier.

Vragen? Aarzel niet om uw salesteam te contacteren via hpenterprise@techdata.be of +32 (0)2 583 83 03.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *