Maak kennis met de nieuwe Microsoft Classic IntelliMouse!

Geïnspireerd door de Microsoft IntelliMouse 3.0 met aangebrachte verbeteringen voor de favoriet van fans, de nieuwe Microsoft Classic IntelliMouse. De originele functies waar fans het meest van hielden, zijn er nog steeds: instelbare knoppen, de klassieke ergonomische look en feel en de bedrade USB-aansluiting. Door de hedendaagse technologie zijn nieuwe upgrades mogelijk: tracking is nauwkeuriger, knoppen voelen betrouwbaarder en het licht is onderscheidend, modern wit.

De terugkeer van een klassieker.
De nieuwe Microsoft Classic IntelliMouse is geïnspireerd op de Microsoft IntelliMouse 3.0 en heeft uitzonderlijke tracking die nog nauwkeuriger is met een DPI-bereik tot 3200. Ook het stevige muiswiel waar de fans zo enthousiast over waren bij het origineel, is aanwezig.

Werkt zoals u het wil.
U rondt snel en efficiënt uw meest voorkomende taken af met de drie instelbare knoppen. Sluit de snelle, bedrade USB-connector aan zonder uit uw flow te raken. U hoeft niet te wachten op Bluetooth om een dongel te koppelen of te zoeken.

Ultiem comfort.
Het ergonomische ontwerp van de nieuwe Microsoft Classic IntelliMouse is comfortabel voor uren gebruik. Maak vloeiend elk manoeuvre voor uw meest gedetailleerde projecten met zorgvuldig berekend gewicht, stabiliteit en controle.

Boordevol moderne upgrades.
De nieuwe Microsoft Classic IntelliMouse is een verbetering van de IntelliMouse 3.0 met upgrades die mogelijk zijn door de hedendaagse technologie. Tracking is nu nauwkeuriger. De knoppen voelen meer responsief dan voorheen. Het rode licht dat de Microsoft Intellimouse 3.0 zo onderscheidend maakte, is nu strak, modern wit.

Kenmerken

  • Knoppen. 5 knoppen (3 instelbare), inclusief links en rechts klikken en scrollwiel.
  • Comfortabel, ergonomisch ontwerp..
  • Bedrade USB-verbinding. USB 2.0 Full speed-compatibel.
  • Bluetrack Technolgie. Werkt nu ook op glas.

 

Voor meer informatie, surf naar www.microsoft.com/hardware.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)