NIEUW! Samsung 860 PRO en 860 EVO SSD

 

Maak kennis met de nieuwe 860 PRO en 860 EVO SSD-serie van Samsung! ’s Werelds eerste lijn van gebruikers-SSD’s met V-NAND-technologie.

SSD 860 PRO

De Samsung SSD 860 PRO is de nieuwe Client-PC SATA SSD van Samsung, speciaal ontwikkeld voor computerapparaten uit het topgamma. Voortbouwend op de reputatie van de Samsung SSD 850 PRO, de eerste V-NAND SSD voor client-pc’s ter wereld, bereiken de nieuwe Samsung SSD 860 PRO-schijven topprestaties voor SATA SSD’s, en bieden hogere snelheden, meer betrouwbaarheid en compatibiliteit. De 860 PRO wordt geleverd met de nieuwe MJX-controller van Samsung, samen met de nieuwste 2bit MLC V-NAND-architectuur.

BESTEL NU!

SSD 860 EVO

De Samsung SSD 860 EVO-serie is de nieuwste telg van de Client-PC SATA SSD’s van Samsung, die speciaal werd ontwikkeld voor mainstream desktops en laptops. Voortbouwend op de reputatie van de Samsung SSD 850 EVO, de eerste lijn van gebruikers-SSD’s met V-NAND 3bit MLC-technologie ter wereld, bereiken de nieuwe Samsung SSD 860 EVO-schijven toonaangevende prestaties voor SATA SSD’s en bieden hogere snelheden, meer betrouwbaarheid, compatibiliteit en capaciteit. De 860 EVO wordt geleverd met de nieuwe MJX-controller van Samsung, samen met de nieuwste V-NAND-architectuur.

BESTEL NU!

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)