Ontdek de nieuwe Microsoft Arc Mouse!

U raakt er stilaan aan gewend dat u niet steeds op kantoor bent, maar u mist toch uw desktopomgeving. Een touch screenscherm en een touchpad zijn nu eenmaal niet hetzelfde als uw oude vertrouwde computermuis tijdens die lange werkdagen. U hebt ook al geprobeerd om uw muis mee te nemen. Door zijn vorm is hij geschikt voor dagelijks gebruik op kantoor, maar hij is nogal onhandig om mee te nemen.  Daarom is er nu de Microsoft Arc Mouse.

Ons meest innovatieve design, nu nog verfijnder

De Microsoft Arc Mouse is perfect voor elke Windows gebruiker die op zoek is naar een dunne, handige muis met elegant design, klaar om mee te nemen. Het design van de Microsoft Arc Mouse werd reeds bekroond met een award. Hij is de nieuwste telg van de Arc-familie en biedt nog meer innovatie en verfijning. De Microsoft Arc Mouse is ultradun en vederlicht. U neemt hem overal mee naartoe, in tegenstelling tot de zwaardere en onhandige klassieke muis. Start de Microsoft Arc Mouse door hem krom te buigen. Buig hem weer recht om uit te zetten.

Intuïtieve interactie

Dankzij de handige en discrete scrollstrook krijgt u een natuurlijke interactie. U kunt zowel horizontaal als verticaal scrollen. De muis reageert nauwkeurig en rechts en links klikken, werkt optimaal. U kunt de Microsoft Arc Mouse op uw pc aansluiten zonder kabels of dongles via Bluetooth®. Hij maakt gebruik van de BlueTrack™ technologie, die optische kracht combineert met de nauwkeurigheid van laser. Daardoor krijgt u een goede cursorcontrole op vrijwel elk oppervlak dat niet van (spiegel)glas is.

 

 

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)