Tech Data wordt bekroond met vier Channel Awards!

Gisteren werden de prestigieuze Channel Awards 2018 uitgereikt aan bedrijven en personen die het afgelopen jaar in de ogen van de Belgische IT-channel de beste prestaties hebben geleverd. Dit jaar vond de award uitreiking plaats in de Event Lounge in Brussel. De winnaars van de Channel Awards werden op de avond zelf bepaald via stemming met live stemmodule.

Tech Data gaat naar huis met vier awards.

We zijn enorm trots om u te vertellen dat we vier van de vijf nominaties hebben binnengehaald.

  1. Best Distributor – Tech Data
  2. Best Cloud Distributor – Tech Data
  3. Best Channel Campaign – SMB Express
  4. Personality of the year – Patrick Steenssens

Een fijne blijk van erkenning en vertrouwen van onze partners, zowel klanten als leveranciers. Waarvoor onze oprechte dank! Dit is voor ons een sterke motivatie om ook in 2018 hard door te werken en u te tonen dat we uw vertrouwen waard zijn.

Bedankt dus aan al onze partners!

Tech Data
Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)