Wijzig zelf uw backorders op InTouch

tdblog-ordermodification-2

InTouch is meer dan een besteltool waar u 24u per dag onze reële voorraadinfo raadpleegt en uw bestellingen doorgeeft. U kunt er bijvoorbeeld ook uw orders beheren, zelfs wijzigen (producten toevoegen of schrappen), en opvolgen tot en met de levering. U hoeft niet te bellen, u kan zelf aan de slag in ‘Order Management’ in InTouch.

Na het plaatsen van uw bestelling heeft u nog de mogelijkheid om ze aan te passen. Via InTouch Order Management kunt u orderlijnen toevoegen, het aantal gekochte stuks verminderen en orderlijnen of end-of-life producten schrappen uit uw bestelling. U kunt bijbestellen zolang er nog geen levering is gebeurd en annuleren zolang het een frequent besteld product is.

Orderlijnen wijzigen
Op het volgende scherm ziet u welke lijnen wel of niet kunnen gewijzigd worden

Capture

Zodra u op “Update” klikt worden de wijzingen doorgestuurd naar Tech Data. U kunt het order verder opvolgen en wijzigen in InTouch Order Management.

Welke InTouch-rechten heb ik hiervoor nodig?

De orderwijzingsfunctie wordt aan alle InTouch-administrators met bestelrechten en toegang tot Order Management gegeven. De administrators kunnen op hun beurt andere gebruikers de nodige rechten geven. U heeft volgende rechten nodig om orders te kunnen wijzigen:  toegang tot Order Management, bestelrechten en de optie “Order Modification”.

Plaats uw bestelling tot 16:45

Wenst u ook de mogelijkheid om bepaalde bestellingen tot 16:45 te reserveren zodat u tot dan nog onbeperkt kunt bijboeken? Stuur dan een mailtje naar InTouch@techdata.be en wij activeren die extra functionaliteit voor u.

 

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)