Dell Latitude 5290: de veiligste detachable 2-in-1 ter wereld

Stijlvolle beveiliging

De veiligste detachable 2-in-1 ter wereld biedt de kracht van een laptop met de flexibiliteit van een tablet. Voorzien van een strak ontwerp en een optioneel toetsenbord (apart verkrijgbaar).

Verkrijgbaar met Windows 10 Pro – voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring.

Overal aan het werk

Met de superieure beveiliging, veelzijdigheid en Latitude accessoires kunt u werken zoals u dat wilt. Omdat uw succes afhankelijk is van de mogelijkheid om altijd net zo productief te zijn als op kantoor, waar uw werk u ook brengt.

Gemaakt voor succes

De automatische standaard is unieke functie die ontworpen is om soepel te kunnen werken. Plaats uw Latitude 5290 2-in-1 op een plat oppervlak en de standaard verlengt zichzelf automatisch. De standaard kan tot 150 graden draaien voor meerdere kijkhoeken.

De ultieme verdediging

Hardwarebeveiliging van topklasse: Bescherm uw hardware wanneer u het netwerk van uw bedrijf gebruikt dankzij FIPS 140-2, TCG-gecertificeerde TPM 2.0 en optionele volledige beveiliging (smartcardlezer, vingerafdruklezer en NFC).

Bescherm uw identiteit: Dell ControlVault™ biedt de sterkste authenticatie op de markt. Uw wachtwoorden, biometrische authenticatie en beveiligingscodes worden opgeslagen en beveiligd, zodat uw aanmeldgegevens overal waar u aan het werk bent veilig zijn.

Controle over uw data: Werk zonder zorgen dankzij krachtige beveiligingsoplossingen die zijn ingebouwd in uw Latitude 5290 2-in-1. Dell Data Protection bevat Endpoint Security Suite Enterprise, Secure Lifecycle en Encryption voor uitstekende beveiliging die eenvoudig kan worden beheerd vanaf één console.

Innovatief ontwerp

Flexibiliteit onderweg: met een basisgewicht van minder dan 2 kg is de Latitude 5290 2-in-1 ideaal voor onderweg. Van vergaderingen op kantoor tot onderweg in het land, een dun en licht frame komt overal van pas.

Geniet de hele dag van het uitzicht: profiteer van het 12,3 inch Full HD-beeldscherm zonder dat uw batterij sneller leegraakt. De duurzame batterij van 42 W/u levert genoeg vermogen voor de prestaties van uw beeldscherm, terwijl het Corning® Gorilla® Glass 4 beschermt tegen vallen en ruwe oppervlakken.

Verhoog de productiviteit: stroomlijn uw workflow met een optioneel reistoetsenbord en active pen. Het dunne, lichtgewicht toetsenbord wordt magnetisch bevestigd zodat u eenvoudig kunt schakelen tussen de laptop- en tabletmodus. Met de active pen kunt u rechtstreeks op het scherm notities maken en deze pen kan magnetisch worden bevestigd aan het apparaat als deze niet wordt gebruikt.

Krachtig en eenvoudig te beheren

Betrouwbare prestaties: dankzij de nieuwste generatie Intel® Core™ i Dual of Quad (15 W) processors, beschikt u altijd over het vermogen dat u nodig hebt voor zelfs de langste werkdag.

Automatische updates: Dell Client Command Suite wordt geleverd met een reeks tools voor automatisering waarmee u apparaten kunt monitoren, images kunt implementeren, kunt updaten en nog veel meer, om uw hardware en software-investeringen optimaal te benutten en tijd te besparen.

Stel overal diagnoses: Intel® vPro™ beheert en beveiligt u uw apparaat tegen software-aanvallen. Stel diagnoses en repareer uw Latitude 5290 2-in-1 op afstand, terwijl u minder energie gebruikt.

Uitgebreide connectiviteit: maak dankzij één kabel eenvoudig verbinding met het optionele Dell Business dockingstation, Dell Business Thunderbolt dockingstation of Dell Business dockingstation met monitorstandaard. Upgrade naar 4G/LTE om overal verbonden te blijven.

Met Windows 10 Pro

Bewaar uw ideeën: Met Windows Ink kunt u uw gedachten en ideeën opslaan in de digitale ruimte. Gebruik de optionele active pen om notities, teken en opmerkingen te maken met deze functie die rechtstreeks in uw apps geïntegreerd is.

Schakel naadloos tussen taken: Continuum optimaliseert de inhoud voor het scherm dat u momenteel bekijkt. Door probleemloos te schakelen van laptop- naar tabletmodus, kunt u productief blijven met of zonder uw optionele toetsenbord.

Essentiële mobiele accessoires voor uw Latitude 5290 2-in-1

Latitude 5290 2-in-1 reistoetsenbord

Het Dell reistoetsenbord maakt uw 2-in-1 compleet en biedt een natuurlijke typervaring, waar uw werk u ook brengt.
Binnenkort verkrijgbaar

Dell Active Pen | PN557W

De Dell Active Pen is ontworpen voor drukbezette professionals, zodat u gemakkelijk notities kunt maken en overzicht kunt houden.

Dell USB-C mobiele adapter | DA300

Sluit uw Latitude aan op vrijwel elk apparaat met een handige en compacte 6-in-1-adapter, zodat u samen kunt werken vanaf elke locatie.

Essentiële desktopaccessoires voor uw Latitude 5290 2-in-1.

Dell Business dockingstation | WD15

Werk productiever met een dockingstation waarmee u twee monitoren tegelijk kunt gebruiken en uw laptop kunt voeden. Voeding, data en video-aansluitingen met slechts één USB-C-kabel.

Dell UltraSharp 24 monitor | U2417H

Doe tot wel 18% meer met twee monitoren en zie meer dankzij een vrijwel randloos InfinityEdge-beeldscherm. Met een 23,8″ Full HD-beeldscherm profiteert u van levendig en helder beeld in een ultrabrede kijkhoek.

Dell Premier draadloos toetsenbord en draadloze muis | KM717

Verbeter uw dagelijkse prestaties en productiviteit met de Dell Premier draadloze toetsenbord- en muiscombinatie, met een elegant design dat in vrijwel elke mobiele werkruimte past.

Dell Pro stereoheadset – UC350

Geniet van uitzonderlijk heldere audio dankzij de Dell Pro stereoheadset UC350, gecertificeerd voor Microsoft® Skype® voor Bedrijven. Optimale kwaliteit bij privégesprekken en optimale helderheid van muziek met HD-breedbandspraak.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)