Gaming News: AOC sponsort G2 Esports

 

Schermspecialist AOC kondigt vandaag officieel zijn G2 Esports sponsorprogramma aan. G2 Esports is een van de meest succesvolle eSports-organisaties ter wereld en werd opgericht in 2013 door de beroemde profgamer Carlos ‘ocelote’ Rodriguez. G2 Esports werd al snel gezien als de belangrijkste speler van het Europese circuit in tal van internationale eSports evenementen en heeft ondertussen al 79 overwinningen op zijn naam staan. AOC wil daar nog een schepje bovenop doen door de snelste gamingmonitoren te leveren die ooit gemaakt werden.

 

AOC – topmerk op de markt van de monitoren

AOC is een van ’s werelds topmerken op de markt van monitoren. AOC biedt schermen voor zowel voor professioneel gebruik als voor thuis, maar ook voor entertainment en gaming. AOC staat garant hoge kwaliteit, uitstekende service, aantrekkelijke designs, milieuvriendelijkheid en ergonomische en innovatieve producten tegen een competitieve prijs. Hierdoor vetrouwen meer en meer consumenten, bedrijfsbeleidsmakers en distributiepartners op AOC. AOC is een dochteronderneming van TPV Technology Limited, ’s werelds grootste LCD-fabrikant. Daarenboven blinken de AOC & AGON gamingschermen uit door hun snelle prestaties, unieke designs en specifieke functies voor gamers.

 

G2 Esports – topclub in wereldwijde esports-competities

Marcin ‘Jankos’ Jankowski

G2 Esports is een van de succesvolste eSport-organisaties ter wereld. G2 Esports wordt niet alleen geprezen omwille van zijn succes op internationale toernooien en competities, maar ook omdat het telkens weer talent weet op te stellen, zowel in League of Legends, CS:GO, Hearthstone, PUBG als Rocket League.

In de loop van 2017 behaalde het League of Legends-team van G2 de eerste plaats tijdens het lente- en zomerseizoen van de European Championship Series (EU LCS). Tijdens het prestigieuze Mid-Season Invitational toernooi (MSI) ging het team naar huis met de tweede prijs.

De opstelling van G2 Esports voor CS:GO in februari wordt nu al het ‘legendarische Franse superteam’ genoemd. Het team kaapte de felbegeerde trofeeën weg op DreamHack Masters 2017 en de ESL Pro-reeks seizoen 5, ondanks het feit dat het in 2017 voor het eerst meedeed.

 

AOC versterkt zijn esports engagement door samen te werken met G2 Esports

“We zijn zeer enthousiast over ons partnership met G2 Esports”, aldus Stefan Sommer, Director Marketing & Business Management Europe bij AOC. “Samenwerken met eSports’ topteams geeft ons een andere kijk op productdesign en helpt ons te bepalen welke functiesets het best bij het respectievelijke genre of die bepaalde titel passen. G2 biedt uitstekende trainingsfaciliteiten en omstandigheden voor hun spelers en we kijken ernaar uit om aan hun verwachtingen te voldoen met onze premium AGON-reeks.”

Onder de sponsordeal zal AOC de G2 trainingfaciliteiten uitrusten met geavanceerde AG251FZ gamingmonitors, met een ongelooflijk hoge vernieuwingssnelheid van 240 Hertz en een inputvertraging van 1 ms. Het oog van een ervaren piloot kan frames waarnemen met een vernieuwingssnelheid van pakweg 200 Hertz per seconde. Recent onderzoek heeft ook aangetoond dat eSports professionals soortgelijke resultaten behalen tijdens intensieve wedstrijden. Daarom levert AOC aan G2 enkel de snelste monitoren op de markt, zodat ze hun volle potentieel kunnen benutten.

G2 oprichter en CEO Carlos ‘ocelote’ Rodriguez vult aan: “Iedereen bij G2 Esports staat te popelen om samen te werken met AOC. De betrokkenheid van professionele gamers bij het ontwikkelen van de beste gamingschermen is essentieel. We lenen onze wereldsterren maar al te graag uit aan AOC om de perfectie na te streven. We zijn ervan overtuigd dat de pas geleverde AG251FZ monitoren uit de premium AGON-reeks, met hun bliksemsnelle vernieuwingssnelheid, een cruciaal onderdeel van onze optimale trainingomgeving zullen vormen. Wij weten beter dan wie ook dat talent zonder hard werken en veel oefenen waardeloos is. Wij zijn er zeker van dat deze overtuiging en onze vastberadenheid om de beste te worden ons in 2018 naar de overwinning zal leiden. Onze ploegen zijn vastberandener dan ooit en we zijn blij met partners zoals AOC die in onze ambitie geloven en ons altijd willen helpen om vooruit te komen.”

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)