Laat u inspireren door de Leading Ladies!

Ieder kwartaal laat Tech Data u op een informele manier kennis maken met de meest invloedrijke vrouwen in de retailmarkt. U krijgt ook de kans om uw producten te introduceren en te netwerken om zo sterke relaties op te bouwen.

Het Leading Leadies programma stond vanaf de eerste editie garant voor het ontdekken van culinaire plekken en het beleven van exclusieve activiteiten. Als afsluiter keerden de deelnemers steeds huiswaarts met een originele gift.

Het afgelopen jaar nam Tech Data de dames mee naar verschillende locaties:

  • Oktober 2016 werd culinair afgestrapt in Bistro Margaux in Sint-Martens-Bodegem
  • Feb 2017: Privé rondleiding in de maroquinerie Jumeaux in Dendermonde
  • In juni 2017 liet Tech Data de Ladies kennis maken met Krav Maga, een zelfverdedigingssysteem ontwikkeld voor het Israëlische leger. Krav Maga is een brede combinatie van technieken uit aikido, judo, boksen en worstelen. Na deze intensieve workshop gingen de dames naar huis met een paar Stan Smith sneakers.
  • Groentenkok Frank Fol liet iedereen tijdens de 4de editie van Leading Ladies kennis maken met de pure smaak van gezond eten.
  • Begin 2018 trokken de Leading Ladies naar De Kaai in Halle. Het Seafood restaurant serveert exquise gerechten met het beste uit de Noordzee.

Benieuwd naar wat de Leading Ladies volgend kwartaal voor u in petto hebben? Stay tuned!

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)