Lenovo™ ThinkCentre M910 TW & SFF – The power to drive your business

Krachtig, betrouwbaar, veilig … De ThinkCentre M910 TW SFF geeft uw efficiëntie en productiviteit een boost – en groeit mee met uw bedrijf.

De ThinkCentre M910 tower (TW) en Small Form Factor (SFF) werd ontworpen om uitstekende prestaties te leveren en uiterst beheerbaar te zijn. Hij kan met gemak de meest uitdagende taken op het gebied van inhoudcreatie en multimedia aan. Hij is uitgerust met de nieuwste Intel® processors tot en met de Core™ i7, DDR4 geheugen en een optionele PCIe SSD. U kunt snel opstarten, bestanden sneller openen dan ooit tevoren en u vermijdt vertragingen. De ThinkCentre M910 TW SFF bevat Intel® vPro™ technologie voor eenvoudige diagnose en beheer en heeft ingebouwde databeveiliging. Hij laat uw personeel zijn mannetje staan en verbetert de efficiëntie en productiviteit van uw organisatie.

Bovendien is de ThinkCentre M910 tower een Oculus Ready-gecertificeerde pc. Dankzij GTX 1080 ondersteunt hij de zwaarste VR-ontwikkelingen en -toepassingen met krachtige visuele prestaties.

Waarom u de Lenovo™ Thinkcentre M910 Tower & Small Form Factor moet kopen

Kracht te over

Dankzij de nieuwste processors van Intel® tot en met de Core™ i7 en PCIe SSD’s met 3D NAND-technologie aan boord – de ultieme SSD-ervaring – kan de ThinkCentre met gemak de zwaarste taken aan.

Intel® Optane™ Ready

Vermits ze Intel® Optane™ Ready zijn, kunt u ThinkCentres gemakkelijk upgraden voor het gebruik van Intel® Optane™ geheugen. Zo krijgt u nog verbluffendere prestaties en reactievermogen zonder compromissen op het vlak van opslag.

Bescherm kritische gegevens

TPM 2.0 verhoogt de veiligheid en beschermt uw ThinkCentre wanneer hij in verkeerde handen valt. U kunt de HDD ook eenvoudig verwijderen uit zijn vergrendelbare sleuf (enkel tower). Zo geeft u inbrekers geen kans.

Beheer was nog nooit zo eenvoudig

De Intel® vPro™ technologie biedt u toegang van op afstand tot uw desktoppark. U hoeft niet meer ter plaatse te gaan voor probleemoplossingen en software-updates. Zo drukt u ook de beheerskosten.

Wie heeft de Lenovo™ Thinkcentre M910 Tower & Small Form Factor nodig?

  • Vooruitstrevende IT-beslissingnemers die beseffen dat technologische prestaties cruciaal zijn voor het succes van hun bedrijf
  • Drukbezette professionals met nood aan desktopprestaties met voldoende paardenkracht en upgrade-opties
  • IT-managers die belang hechten aan vlootbeheer van op afstand, in combinatie met de flexibiliteit om uit te breiden en componenten te vervangen als de nood aan middelen evolueert

Ontdek de Lenovo™ Thinkcentre M910 Tower & Small Form Factor nu bij Tech Data! 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)