Retail Partner: creating value together!

Na de succesvolle lancering van het Retail Partner programma kunnen we terugblikken op mooie resultaten en een pak nieuwe klanten.

Het Tech Data Retail Partner programma gidst u door ons uitgebreid assortiment van producten en services. In nauwe samenwerking met onze vendoren, focussen we op een sterk partnership. Door krachten te bundelen met Tech Data, verhoogt u uw verkoops- en marktaandeel.

Het Retail Partner programma biedt u verschillende call outs, klantenbezoeken en levert uitgebreide rapportage. Ook hangt Tech Data er een leuke incentive aan vast. Wij boosten samen met u uw sales in deze topperiode met op maat gemaakte promoties. Iedereen maakt bovendien kans om te winnen dankzij gepersonaliseerde groeitargets.

Afgelopen kwartaal zette Retail Partner 30 resellers in de bloemetjes met een weekend-arrangement.

Genieten in Pure C van de kookkunsten van topchef Sergio Herman, behoorde tot een van de mogelijkheden. Om daarna de avond af te sluiten met een luxueuse overnachting in het Strandhotel in Cadzand.

Ook voor de sportievelingen had Retail Partner een arrangement in petto. Zij konden het boeiende onderwaterleven ontdekken met een unieke duikervaring.

Geen fan van de zee? Het Limburgse landschap ontdekken op een Vespa, behoorde ook tot een van de mogelijkheden.

Benieuwd naar wat we binnenkort voor u in petto hebben? Stay tuned!

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)