Tech Data wordt partner van IQRF en versterkt zijn IoT-productaanbod in Europa

Als partner van IQRF breidt Tech Data zijn IoT-ecosysteem uit en zorgt dat zijn partners echte bedrijfsresultaten kunnen leveren met IoT-oplossingen

Barcelona, Spanje (23 februari 2018): Tech Data (Nasdaq: TECD) heeft vandaag bekendgemaakt een strategisch samenwerkingsverband te zijn aangegaan met de IQRF Alliance. Tech Data is de eerste ICT-distributeur die zich bij de alliantie voegt. De IQRF Alliance bestaat uit een groep bedrijven en instituten die samen een ecosysteem van IQRF-interoperabele apparaten en bijbehorende gateways, software, clouds, mobiele apps en oplossingen ontwikkelen waarmee IoT-projecten effectief kunnen worden uitgevoerd.

Craig Smith, directeur IoT & Analytics Solutions and Services Europe bij Tech Data, vertelde het volgende: “Onze samenwerking met de IQRF Alliance brengt ons in contact met tal van nieuwe partners op het gebied van IoT-implementatie en leveranciers van IoT-oplossingen. Dit breidt ons IoT-ecosysteem uit zodat we onze partners een uitgebreidere portfolio kunnen aanbieden. Deze overeenkomst onderstreept Tech Data’s inzet voor de levering van een ongeëvenaard aanbod aan oplossingen om te voorzien in de behoeften van bedrijven die hun bedrijfsmodellen overzetten naar next-generation technologieën.”

“De overeenkomst tussen Tech Data, onze eerste ICT-distributeur, en de IQRF Alliance opent tal van mogelijkheden voor onze huidige leden en voor Tech Data. Dit is een win-win situatie voor ons allemaal en we beschikken nu over de voordelen van elkaars netwerken. De IQRF Alliance ondersteunt haar leden door hen een doeltreffend communicatieplatform te bieden, de IQRF Interoperability Standard, evenals promotiemateriaal, met als doel apparaten interoperabel te maken, kosten te verlagen en verkopen te verhogen”, aldus Simon Chudoba, CEO van de IQRF Alliance.

Als een partner van de alliantie zal Tech Data regelmatig bijeenkomsten van de IQRF bijwonen, waaronder de IQRF Summit 2018 waar Tech Data een platina sponsor is. Het samenwerkingsverband met de IQRF ondersteunt Tech Data’s continue inzet voor de levering van innovatieve IoT-oplossingen in alle landen in Europa waar het bedrijf actief is.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar iot@techdata.eu of u kunt de IQRF Summit 2018 bezoeken om de producten van de leden van de IQRF Alliance te bekijken die Tech Data kan leveren.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)